![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ок хлопці просто цікаво, яку версію ви віддаєте перевагу Управління. Я використовую версію 2003 Classic, оскільки 1 - це легкий у використанні і знайти прості інструменти 2 - Office '07 важко використовувати, як я з ним не знайомі і це графічний основу і складними у використанні. А ви? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL - бажання у мене був вибір. Office XP на роботі й те саме на дому. Я б із задоволенням оновленні будинку, але й Фінансового комітету не буде мати ніякого про неї ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2007 Все навколо мене. Я до сих пір не знаю, скільки я вважаю за краще його зараз, хоча, не використовувалися 2003 так довго. Мені знадобився час, щоб звикнути до нього, я дуже хотів зробити стрічку, хоча я думаю.
|
| |||
| |||
| 2003 хороше. 2007, але має більше функцій, і простіше у використанні, як тільки ви отримали повісити його! виглядає краще, як добре, але не зовсім Thats величезне точці продажу. Як тільки ви отримаєте повісити її, 2007 добре кращого, на мій погляд, все одно |
|
| |||
| |||
| Я не можу возитися з Office 2007. У нас вона в коледжі, і за замовчуванням моя робота відкриває там замість 2003 версії. Я просто не отримати. Ну його не так уже й складно користуватися основними функціями, але в мене йде більше часу, оскільки їм доводиться шукати через різні значки і займає більше часу. Так що я перейти на 2003 рік. Так набагато простіше: D Bye Bye 07:) LOL |
|
| |||
| |||
| 2003 рік був більш зручним для користувачів Однак 2007 виглядає краще, і коли ви працюєте, де все є його кращою програмою. Проблема більшості людей є адаптація до змін. Я ненавидів 2007, коли він вперше вийшов, але тепер я думаю, набагато краще своєї |
|
| |||
| |||
| Як і будь-які зміни до програми та програми. Потрібно трохи навчання. Я виріс на 97-03, але одного разу я пішла до школи в 2006 році, сюди прийшли 2007. Мої шкільне приладдя 07 Так ось що я взяв на класи. Знаючи, що 2003 рік був, мабуть, простіше, з тим щоб бути в курсі і попереду припинення то треба жертву лояльності до продукту і переучуватися оновлення або заміни! Це життєвого циклу виробів Baby! LOL Rick |
|
| |||
| |||
| Вони тільки випустити новий щоб отримати більше грошей Outta вас. Якщо Microsoft дозволило вам придбати видання, а потім оновлено до нової версії для декількох наскільки легше буде наше життя буде |
|
| |||
| |||
| Мені подобається 2007 краще, тому що все легше отримати доступ, коли його просто виклав. Але я Dont подобається, як вони вилучені на полях. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ви купуєте пральну машину з супермаркету, а потім отримують щорічне оновлення безкоштовно на останній моделі? Якщо ні, то чому б йому не бути по-іншому на програмне забезпечення?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC | jjuli | Office Suites & Застосування | 0 | 11 червня 2009 15:52 |
| Не вдається Open Document Збережено на Office 2007, щоб відкрито в Office 2003 | tolet | Office Suites & Застосування | 13 | 5 березня 2009 11:25 |
| Microsoft Office Excel 2003? | jkamara77 | Office Suites & Застосування | 1 | 21 листопада 2008 13:31 |
| Нахиляє оновлення Microsoft Office 2007 | Marve | Office Suites & Застосування | 3 | 15 червня 2008 06:58 |
| Microsoft Office Basic 2003 | пухнастий | General Software чат | 2 | 10 листопада 2007 04:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |