![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, мене судовий процес зносу для зазначених вище, кожен знає, де я можу завантажити безкоштовні або дешеві копії. Ура. Вина. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Microsoft Office для дому ліцензія не є безкоштовним, наскільки я знаю. Ні є Microsoft Office Student 2007 ліцензій. Останній не дорогою, хоча, так що у вас встановлені в даний момент має здійснювати тільки ходить раз ви купили його.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Придбати його.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будь ласка, почекайте, поки Windows Налаштування для Microsoft Office Home and Student 2007 | mikelebus | Office Suites & Застосування | 2 | 30 червня 2009 04:12 |
| Перевстановити Office Home / студент того | mpenney | Office Suites & Застосування | 1 | 19 листопада 2008 08:08 |
| MS Office Student Deal | tastyguru | Office Suites & Застосування | 1 | 24 квітня 2008 05:25 |
| Студентські 0ffice 2007 | 9kelad | Office Suites & Застосування | 2 | 17 грудня 2007 10:58 |
| Для Office Home and Student 2007 | handthrottle | Office Suites & Застосування | 3 | 6 жовтня 2007 09:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |