![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| ... Vista? Θα πρέπει να έχουμε και φορητό υπολογιστή με τα Windows Vista Home Edition σε αυτό, αλλά στο σχολείο μου, έχουν μόνο τα Windows XP. Τώρα αν οι εργασίες για ένα έγγραφο στο γραφείο του σχολείου (ή σε φορητό υπολογιστή μου,) μπορώ να το αποθηκεύσετε για USB μου και να λάβει θέση και η άλλη να είναι σε θέση να εργάζονται σε αυτό και δεν με το πρόβλημα; Παρακαλώ και σας ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| εξαρτάται από το ποια έκδοση του Office που έχετε και αυτό που έχει το σχολείο, αν το κείμενο δεν είναι η παλιά θα μετατρέψετε, ελπίδα είναι τα πίσω συμβατά;; |
|
| |||
| |||
| Αυτό θα εξαρτηθεί από την έκδοση του Office το σχολείο και τη χρήση του υπολογιστή σας. Εάν έχετε Office 2007, αλλά το σχολείο έχει το Office 2003, του Office XP (δεν το ίδιο με τα Windows XP) ή το Office 2000, το έγγραφο θα πρέπει να αποθηκεύονται σε λειτουργία συμβατότητας (. Doc αντί. Docx). Αν και οι δύο τον υπολογιστή σας και το σχολείο του υπολογιστή έχουν την ίδια έκδοση του Office, δεν έχετε να ανησυχείτε για compatibilty θέματα. |
|
| |||
| |||
| OpenOffice Org (δωρεάν λογισμικό) - η χρήση αυτού του λογισμικού και να το αποθηκεύσετε στο Office 2003 *. doc μορφή. Είναι διαβάστε everywere. www.openoffice.org |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τα Windows δεν περιλαμβάνουν το Office, είναι ξεχωριστό και αυτό εξαρτάται από την έκδοση του Office που και οι δύο δεν έχουν τα Windows κατά πόσον είναι συμβατές ή μη σταυρό.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows δεν λειτουργούν και το Microsoft Office | brussels | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 7 | 21 του Σεπτεμβρίου 2009 12:35 |
| Τύπου Microsoft Windows 7 και Windows Server 2008 R2 | philthomas | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 23 Ιουλ 2009 01:54 |
| Παρακαλώ περιμένετε ενώ το Windows Ρυθμίζει το Microsoft Office Home και Student 2007 | mikelebus | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 30 Ιουν 2009 04:12 |
| Η μετάβαση από το Microsoft Office Outlook 2007 για το PC 2 Microsoft Office X Entoutage για MAC | jjuli | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 11 Ιουν 2009 15:52 |
| Είναι Open Office συμβατό με το Microsoft Office | pinkypossum001 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 21 Νοε 2008 08:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |