![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ... Vista? Bolestan 'biti uzimajući laptop sa Windows Vista Home Edition na njega, ali u mojoj školi, oni jedini imati Windows XP. Pa ako sam raditi na dokumentu u ured u školi (ili na moj laptop,) mogu li ste to na moj USB i odnesite ga na drugu lokaciju i biti u mogućnosti da rade na njemu bez problema? Molimo vas i hvala vam! |
|
| |||
| |||
| ovisi o tome verziju uredskog imate i što škola ima, ako je verzija je da ne stari će pretvoriti, nade je unatrag kompatibilan? |
|
| |||
| |||
| To će ovisiti o verziji uredskog školi i svom računalu koristite. Ako imate Office 2007, ali u školi ima Office 2003, Office XP (nije isti kao i Windows XP) ili Office 2000, dokumenta trebat će biti spremljene u načinu kompatibilnosti (. Doc umjesto. Docx). Ako oba računala i školskih računala imaju istu verziju sustava Office, ne morate brinuti o compatibilty pitanja. |
|
| |||
| |||
| OpenOffice Org (free software) - korištenje ovog softvera i spremanje u sustavu Office 2003 *. doc formatu. It's everywere čitati. www.openoffice.org |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows ne uključuje Office, ona je zasebna i to ovisi o verziji sustava Office vas oboje nisu Windows da li je kompatibilna križ ili ne.