![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| ... Vista? Aš būsiu gauti su Windows Vista Home Edition nešiojamas ant jo, bet mano mokykloje, jie turi tik Windows XP. Dabar, jeigu aš darbą Office dokumentu mokykloje (arba mano nešiojamas,) gali išsaugoti ją savo USB ir nuneškite jį į kitą vietą ir galėtų dirbti be jokių problemų? Please and thank you! |
|
| |||
| |||
| priklauso nuo to, ką Office turite ir ką jūs mokykloje, jeigu versija ne sena ji konvertuoti, tikiuosi, kad tai yra suderinami? |
|
| |||
| |||
| Tai priklausys nuo įgaliojimų versija mokyklų ir kompiuterio naudojimo. Jei turite Office 2007 ", bet mokykloje buvo Office 2003, Office XP (ne tas pats kaip Windows XP") arba "Office 2000 dokumentas turės būti išsaugotas suderinamumo režimu (. Doc vietoj. Docx). Jei abu kompiuteris ir mokyklos kompiuteris turi tą patį "Office" versiją, jūs neturite jaudintis suderinamumas klausimus. |
|
| |||
| |||
| OpenOffice org (nemokama programa) - naudotis šia programine įranga ir išsaugokite Office 2003 *. doc formatu. Tai skaityti Visur. www.openoffice.org |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows neįeina Office, tai atskirai ir priklauso nuo to, "Office" versiją ir turėti ne Windows, ar ji yra kompleksinio suderinama, ar ne.
|
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows neveikia ir Microsoft Office | Briuselis | Virus, Spyware & Security | 7 | 21 rugsėjis 2009 12:35 |
| "Microsoft" išleidžia "Windows 7 bei Windows Server 2008 R2 | philthomas | Windows "operacinės sistemos | 0 | 23 liepa 2009 01:54 |
| Palaukite kol Windows Microsoft Office Home and Student 2007 | mikelebus | Office Suites & Applications | 2 | Birželis 30, 2009 04:12 |
| Perėjimas nuo 2007, Microsoft Office Outlook PC 2 Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 11, 2009 15:52 |
| Open Office yra suderinama su Microsoft Office | pinkypossum001 | Office Suites & Applications | 2 | Lapkritis 21, 2008 08:13 |
| Temos įrankiai | |
| |