![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ... Vista? Uvidíme sa dostat notebook s Windows Vista Home Edition, ale na mojej škole, ale len so systémom Windows XP. Teraz keď som v práci na dokumente Office v škole (alebo na mojom notebooku), môžem ho uložiť na USB a my si ju na iné miesto a musí byť schopný pracovať v ňom bez problému? Prosím a ďakujem! |
|
| |||
| |||
| závisí na tom, čo verzia kancelárskeho ste a čo škola má, je-li verziu, nie je to staré bude konvertovat, dúfam, že je spätne kompatibilné? |
|
| |||
| |||
| To bude závisieť na verziu kancelárskeho školy a počítač používať. Ak máte Office 2007, ale škola má Office 2003, Office XP (nie je to isté ako Windows XP) alebo Office 2000, dokument bude musieť byť uložené v režime kompatibility (. Doc miesto. Docx). Ak obe počítač a školské počítače majú rovnaké verzie balíka Office, nemusíte sa obávať compatibilty záležitosťou. |
|
| |||
| |||
| OpenOffice Org (free software) - použitie tohto softvéru, a uložiť v Office 2003 vo formáte *. doc. Je to čítať everywere. www.openoffice.org |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows nezahŕňa Office, je samostatný a je závislá na verziu Office vás obaja nemajú Windows, či je kompatibilná kríž, alebo nie.