![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ... Vista? Я буду отримувати ноутбук з Windows Vista Home Edition на нього, але в моїй школі, вони тільки Windows XP. Тепер, якщо я працюю над документом у кабінеті в школі (або на моєму ноутбуці) чи можна зберегти його на USB і прийняти його в іншому місці і мати можливість працювати на ній немає проблем? Будь-ласка, і спасибі! |
|
| |||
| |||
| залежить від того, яка версія офісу, ви є і що ви школу, якщо версія не стара вона буде конвертувати, сподіваюся, що він має зворотну сумісність? |
|
| |||
| |||
| Це буде залежати від версії офісу школи і вашим комп'ютером. Якщо у вас є Office 2007, але школа Office 2003, Office XP (не те ж саме, Windows XP) або Microsoft Office 2000, в документі має бути збережена в режимі сумісності (. Doc замість. DOCX). Якщо обидва комп'ютери та комп'ютерної школи мають ту ж версію Office, вам не доведеться турбуватися про Працює питань. |
|
| |||
| |||
| OpenOffice Org (Free Software) - використовувати це програмне забезпечення і зберігати в Microsoft Office 2003 *. DOC формат. Він читав Everywere. www.openoffice.org |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows не включає в себе Управління, це окрема, і це залежить від версії Управління вас обох не Windows чи це хрест сумісні чи ні.