![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš Microsoft Word 2000. Man reikia naudoti formas, kurios bus išspausdinti kartu su unikaliu serijos numeriu kiekvieną kartą, kai jie išspausdinti. Ar kas nors žino kaip tai padaryti? Ar galėtumėte duoti man "idiotas" instrukcijas, kaip aš to dar nepadarėte anksčiau. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Do you mean Auto puslapių numerius? Arba kitą skaičių kiekvieną kartą, kai vienas puslapis atspausdintas?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Microsoft Curve 2000 - Keyboard numeris | manman13 | General Hardware Chat | 1 | 11 liepa 2009 06:23 |
| Microsoft Office 2000 ir Vista | Brierly | Office Suites & Applications | 2 | Lapkritis 22, 2008 07:37 |
| Kaip skirtingi yra Microsoft Office 2000 ... | Jake J | Office Suites & Applications | 1 | Lapkritis 20, 2008 21:30 |
| Microsoft Word Klausimas | trebor78 | Office Suites & Applications | 3 | 12 gruodis 2007 07:34 |
| Microsoft Word "žinynas | trebor78 | Office Suites & Applications | 3 | 11 gruodis 2007 09:40 |
| Temos įrankiai | |
| |