![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використовую Microsoft Word 2000. Мені потрібно використовувати форми, що буде роздрукувати з унікальним серійним номером кожного разу вони друкуються. Хто-небудь знає, як це зробити? Ви не заперечуєте, даючи мені "Ідіот" вказівок, я не зробив цього раніше. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви маєте на увазі номерів Auto сторінці? Або надрукований інший номер щоразу одній сторінці?
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Microsoft кривий 2000 - клавіатура випуск | manman13 | Генеральний обладнання чат | 1 | 11 липня 2009 06:23 |
| Microsoft Office 2000 і Vista | Браєрлі | Office Suites & Застосування | 2 | 22 листопада 2008 07:37 |
| Наскільки сильно відрізняється Microsoft Office 2000 від ... | Джейк J | Office Suites & Застосування | 1 | 20 листопада 2008 21:30 |
| Microsoft Word питання | trebor78 | Office Suites & Застосування | 3 | 12 грудня 2007 07:34 |
| Довідка: Microsoft Word | trebor78 | Office Suites & Застосування | 3 | 11 грудня 2007 09:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |