![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem napsal několik dokumentů ve Wordu z Office 1997 Suite. Chci si vypálit na těchto dokumentů několik CD, které bych pak mailem na adresu lidí, kteří se zajímají o toto téma jsem napsal asi. Jedním z těchto dokumentů / souborů je cca 350 stran v délce. Moje otázka zní: Někteří lidé, kteří dostávají moje CD nemusí mít Word nainstalovány na svých počítačích. Se budou moci číst dokumenty Word Word, přestože není nainstalována na svých počítačích? Díky moc za jakoukoli pomoc. |
|
| |||
| |||
| Ano - měli by být schopni ji otevřete v programu WordPad. Ale to záleží na obsahu dokumentu. Pokud je tam obrázků a tabulek v tom, že nemusí pracovat. Druhou variantu, pokud je mají compatiable Office, jako OpenOffice nebo Microsoft Works Word procesoru. Ty by mohly zahrnovat přenosné verze OpenOffice na CD, pokud je tam dostatek místa na disku. (Je to jen 69,5megabajt). Je to zdarma open-source Office. http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable Dejte mi vědět, který přístup užíváte. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem 100% ne, ale i dont think mohou.
| |||
| |||
| Děkujeme za tuto pomoc. Budu přidávat OpenOffice na CD s pochopením, že to umožní čtenářům CD pro zobrazení obrázků a tabulek napsaných v aplikaci Word, stejně jako Word text. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Microsoft Word 2000 - Sekvenční číslování | dmetria | Office & Aplikace | 1 | 28. května 2009 15:39 |
| Mohu použít starší verzi Microsoft XP slova na mém PC Vista | bluevin123 | Obecné Software Chat | 6 | 10 dubna 2008 15:53 |
| Microsoft Word Otázka | trebor78 | Office & Aplikace | 3 | 12. prosince 2007 07:34 |
| Nelze nahrát Microsoft Word | MrsR | Office & Aplikace | 1 | 23. Září 2007 16:21 |
| Nápověda aplikace Microsoft Word přestal pracovat | SgtBillcoJD | Office & Aplikace | 1 | 15. Září 2007 09:59 |
| Thread Nástroje | |
| |