μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Βοήθεια για το Microsoft Word

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Δεκεμβρίου 2007, 20:29
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια για το Microsoft Word

Έχω γράψει πολλά έγγραφα του Word από το Office 1997 Suite. Θέλω να κάψετε αυτά τα έγγραφα σε κάποιο CD το οποίο στη συνέχεια θα mail σε άτομα που ενδιαφέρονται για το θέμα αυτό έχω γράψει περίπου. Ένα από αυτά τα έγγραφα / αρχεία είναι περίπου 350 σελίδες.
Το ερώτημά μου είναι το εξής: Ορισμένα από τα άτομα που λαμβάνουν μου CD με το Word μπορεί να μην έχει εγκατασταθεί στους υπολογιστές τους. Θα είναι σε θέση να διαβάσετε τα έγγραφα του Word, ακόμη και αν το Word δεν είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή τους;
Σας ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια.
Old 11 Δεκεμβρίου του 2007, 05:25
Μέλος Ομάδα

Ναι - θα πρέπει να είναι σε θέση να ανοίξετε το WordPad. Αλλά αυτό εξαρτάται από το περιεχόμενο του εγγράφου. Εάν υπάρχουν εικόνες και πίνακες σε αυτό, μπορεί να μην λειτουργούν.

Η άλλη εναλλακτική λύση είναι αν έχουν compatiable του Office, όπως το OpenOffice ή το Microsoft Works Word Processor. Θα μπορεί να περιλαμβάνει μια φορητή έκδοση του OpenOffice για το CD σας, αν υπάρχει επαρκής χώρος στο δίσκο. (Είναι μόνο 69.5mb). Είναι ένα ελεύθερο ανοιχτού κώδικα του Office. http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable

Επιτρέψτε μου να μάθω ποια προσέγγιση που παίρνετε.
Old 11 Δεκεμβρίου του 2007, 06:46
Ομάδα Δωρητών

Εγώ δεν το 100%, αλλά δεν πιστεύω i dont μπορούν.

Το σύστημά μου: Υπολογιστή

Processor (s):
Intel Core Quad Q6600
Motherboard:
Abit IN9
Μνήμες:
2x 1GB Patriot
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Εσωτερική 750GB, 400GB Εξωτερικό
Optical Drive (s):
LG 20x DVD Re-συγγραφέας
Υπόθεση / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Ψύξη:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (ες):
LG 19 "LCD
Operating System (s):
Windows XP Media Centre 2005
Old 11 Δεκεμβρίου του 2007, 09:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή τη βοήθεια. Θα προσθέσω OpenOffice για να το CD με την προϋπόθεση ότι αυτό θα καταστήσει δυνατή για τους αναγνώστες του CD για να προβάλετε εικόνες και πίνακες γραπτή στο Word, καθώς και το Word κείμενο.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Microsoft Word 2000 - Ακολουθιακά Αρίθμηση dmetria Office Suites & Εφαρμογές 1 28 Μαΐου 2009 15:39
Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια παλιά XP έκδοση του Microsoft Word για PC μου Vista bluevin123 Γενικά Λογισμικό Chat 6 10 Απρ 2008 15:53
Microsoft Word Ερώτηση trebor78 Office Suites & Εφαρμογές 3 12 Δεκ. 2007 07:34
Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του Microsoft Word MrsR Office Suites & Εφαρμογές 1 23η Σεπ 2007 16:21
Βοήθεια για το Microsoft Word έχει σταματήσει να εργάζεται SgtBillcoJD Office Suites & Εφαρμογές 1 15η Σεπ 2007 09:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.