manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Microsoft Word Pomoć

Reply

Thread Tools
Old 10. prosinca 2007, 20:29
Novi član grupe

Default Microsoft Word Pomoć

Imam nekoliko dokumenti pisani u Wordu iz Office 1997 Suite. Želim goriti tih dokumenata na neki CD-a koji bi se onda sam mail na ljude koji su zainteresirani za temu, napisah o tome. Jedan od tih dokumenata / datoteka je oko 350 stranica u dužini.
Moje pitanje je ovo: Neki od ljudi koji su primili moju CD-svibanj nemate instaliran Word na njihovim računalima. Oni će biti u stanju pročitati Wordove dokumente Worda, iako nije instaliran na svojim računalima?
Puno vam hvala za bilo kakvu pomoć.
Old 11. prosinca 2007, 05:25
Member Group

Da - to bi trebao biti u mogućnosti da biste je otvorili u WordPad. Ali to ovisi o sadržaju dokumenta. Ako postoji slika i tablica u njemu, on svibanj neće raditi.

Drugi je alternativa ako oni imati compatiable paketa Office, kao što su OpenOffice ili Microsoft Works Word Processor. Mogli biste uključiti prenosiv inačici OpenOffice na vašem CD-u, ako postoji dovoljan diskovni prostor. (Ovo je samo 69.5mb). It's a free open-source paket Office. http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable

Pustiti mene znati što vam se pristup.
Old 11. prosinca 2007, 06:46
Donatorska Grupa

Ne 100%, ali ne ja dont misliti oni mogu.

My System: Puter

Procesor (i):
Intel Quad Core Q6600
Matične ploče:
Abit IN9
RAM memorija:
2x 1GB Patriot
Grafička kartica (e):
XFX 8800GTS 320MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
Internal 750GB, 400GB External
Optički pogon (e):
LG 20x DVD-re-pisac
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Hlađenje:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (e):
LG 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
Windows XP Media Centre 2005
Old 11. prosinca 2007, 09:40
Novi član grupe

Puno vam hvala za ovaj pomoć. Ja ću dodati OpenOffice na CD s razumijevanjem da će to omogućuju čitateljima CD-a za prikaz slike i tablice u Wordu napisana kao Word teksta.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Microsoft Word 2000 - redoslijedni obrojčavanje dmetria Office & Applications 1 28. svibanj 2009 15:39
Mogu li koristiti staru verziju XP Microsoft Word na moj Vidik PC bluevin123 Općenito Software Chat 6 10. travanj 2008 15:53
Microsoft Word Pitanje trebor78 Office & Applications 3 12. prosinac 2007 07:34
Cannot load Microsoft Word MrsR Office & Applications 1 23. Ruj 2007 16:21
Help Microsoft Word je prestao radni SgtBillcoJD Office & Applications 1 15. Ruj 2007 09:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.