![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam nekoliko dokumenti pisani u Wordu iz Office 1997 Suite. Želim goriti tih dokumenata na neki CD-a koji bi se onda sam mail na ljude koji su zainteresirani za temu, napisah o tome. Jedan od tih dokumenata / datoteka je oko 350 stranica u dužini. Moje pitanje je ovo: Neki od ljudi koji su primili moju CD-svibanj nemate instaliran Word na njihovim računalima. Oni će biti u stanju pročitati Wordove dokumente Worda, iako nije instaliran na svojim računalima? Puno vam hvala za bilo kakvu pomoć. |
|
| |||
| |||
| Da - to bi trebao biti u mogućnosti da biste je otvorili u WordPad. Ali to ovisi o sadržaju dokumenta. Ako postoji slika i tablica u njemu, on svibanj neće raditi. Drugi je alternativa ako oni imati compatiable paketa Office, kao što su OpenOffice ili Microsoft Works Word Processor. Mogli biste uključiti prenosiv inačici OpenOffice na vašem CD-u, ako postoji dovoljan diskovni prostor. (Ovo je samo 69.5mb). It's a free open-source paket Office. http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable Pustiti mene znati što vam se pristup. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne 100%, ali ne ja dont misliti oni mogu.
| |||
| |||
| Puno vam hvala za ovaj pomoć. Ja ću dodati OpenOffice na CD s razumijevanjem da će to omogućuju čitateljima CD-a za prikaz slike i tablice u Wordu napisana kao Word teksta. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Microsoft Word 2000 - redoslijedni obrojčavanje | dmetria | Office & Applications | 1 | 28. svibanj 2009 15:39 |
| Mogu li koristiti staru verziju XP Microsoft Word na moj Vidik PC | bluevin123 | Općenito Software Chat | 6 | 10. travanj 2008 15:53 |
| Microsoft Word Pitanje | trebor78 | Office & Applications | 3 | 12. prosinac 2007 07:34 |
| Cannot load Microsoft Word | MrsR | Office & Applications | 1 | 23. Ruj 2007 16:21 |
| Help Microsoft Word je prestao radni | SgtBillcoJD | Office & Applications | 1 | 15. Ruj 2007 09:59 |
| Thread Tools | |
| |