kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

A Microsoft Word súgója

Reply

Téma eszközök
Old December 10, 2007, 20:29
Új tag Csoport

Default A Microsoft Word súgója

Írtam néhány Word dokumentumokat az Office 1997 Suite. Azt akarom, hogy ezeket a dokumentumokat, éget néhány CD, amit azután mailt, akik érdeklődnek a téma iránt Írtam kb. Az egyik ilyen dokumentumok / kép mintegy 350 oldal hosszú.
A kérdésem a következő: néhány ember, akik az én CD nem lehet Word telepítve a saját gépen. Vajon ők tudják, hogy olvassa el a Word dokumentumokat még akkor is, ha a Word nincs telepítve a számítógépen?
Köszönöm szépen a segítséget.
Old December 11, 2007, 05:25
Csoport tagja

Igen - lehetővé kell tenni, hogy nyisd ki a Wordpad. De ez függ a dokumentum tartalmát. Ha a képek és táblázatok, ha nem működik.

A másik alternatíva az, ha egy Office compatiable mint például az OpenOffice és a Microsoft Works programmal. Lehet egy hordozható változata OpenOffice a CD, ha van elég hely a lemezen. (Csak 69.5mb). Ez egy ingyenes, nyílt forráskódú Office. http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable

Hadd tudja, melyik szedi.
Old December 11, 2007, 06:46
Donor Group

Nem 100%, de nem hiszem, én dont tud.

My System: Számítógépes

Processzor (ok):
Intel Quad Core Q6600
Alaplap:
Abit IN9
RAM memória:
2x 1GB Patriot
Grafikus kártya (k):
XFX 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Belső 750GB, 400GB Külső
Optikai meghajtó (k):
LG 20x DVD író-re
Case / tápegység:
Enermax Infiniti 650W
Hűtés:
Zalman HSF
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
LG 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Media Centre 2005
Old December 11, 2007, 09:40
Új tag Csoport

Köszönjük ezt a segítséget. Majd add OpenOffice, hogy a CD-t azzal a feltétellel, hogy ez lehetővé teszi majd lehetővé, hogy az olvasók a CD megtekinthetjük a képek és táblázatok írt Word valamint Word szöveget.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Microsoft Word 2000 - sorrendben Numbering dmetria Office & Applications 1 28. május 2009 15:39
Használhatom régi XP változatát a Microsoft Word az én Vista PC bluevin123 General Chat szoftver 6 10. április 2008 15:53
Microsoft Word kérdés trebor78 Office & Applications 3 12. december 2007 07:34
Nem tudja betölteni a Microsoft Word MrsR Office & Applications 1 23. Szeptember 2007 16:21
Segítség a Microsoft Word már nem dolgozik SgtBillcoJD Office & Applications 1 15. Szeptember 2007 09:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.