![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Írtam néhány Word dokumentumokat az Office 1997 Suite. Azt akarom, hogy ezeket a dokumentumokat, éget néhány CD, amit azután mailt, akik érdeklődnek a téma iránt Írtam kb. Az egyik ilyen dokumentumok / kép mintegy 350 oldal hosszú. A kérdésem a következő: néhány ember, akik az én CD nem lehet Word telepítve a saját gépen. Vajon ők tudják, hogy olvassa el a Word dokumentumokat még akkor is, ha a Word nincs telepítve a számítógépen? Köszönöm szépen a segítséget. |
|
| |||
| |||
| Igen - lehetővé kell tenni, hogy nyisd ki a Wordpad. De ez függ a dokumentum tartalmát. Ha a képek és táblázatok, ha nem működik. A másik alternatíva az, ha egy Office compatiable mint például az OpenOffice és a Microsoft Works programmal. Lehet egy hordozható változata OpenOffice a CD, ha van elég hely a lemezen. (Csak 69.5mb). Ez egy ingyenes, nyílt forráskódú Office. http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable Hadd tudja, melyik szedi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem 100%, de nem hiszem, én dont tud.
| |||
| |||
| Köszönjük ezt a segítséget. Majd add OpenOffice, hogy a CD-t azzal a feltétellel, hogy ez lehetővé teszi majd lehetővé, hogy az olvasók a CD megtekinthetjük a képek és táblázatok írt Word valamint Word szöveget. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Microsoft Word 2000 - sorrendben Numbering | dmetria | Office & Applications | 1 | 28. május 2009 15:39 |
| Használhatom régi XP változatát a Microsoft Word az én Vista PC | bluevin123 | General Chat szoftver | 6 | 10. április 2008 15:53 |
| Microsoft Word kérdés | trebor78 | Office & Applications | 3 | 12. december 2007 07:34 |
| Nem tudja betölteni a Microsoft Word | MrsR | Office & Applications | 1 | 23. Szeptember 2007 16:21 |
| Segítség a Microsoft Word már nem dolgozik | SgtBillcoJD | Office & Applications | 1 | 15. Szeptember 2007 09:59 |
| Téma eszközök | |
| |