פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

עזרה של Microsoft Word

Reply

שרשרת כלים
Old 10 דצמבר 2007, 20:29
קבוצת חברות חדשות

Default עזרה של Microsoft Word

כתבתי מספר מסמכים ב-Word של Office 1997 Suite. אני רוצה לצרוב מסמכים אלה למספר תקליטורים בו הייתי אז מייל לאנשים המעוניינים נושא כתבתי בנושא. באחד המסמכים / קבצים הוא בערך באורך 350 עמודים.
השאלה שלי היא זו: חלק מהאנשים המקבלים שלי תקליטורים ייתכן שלא Word מותקן על המחשבים שלהם. האם הם יוכלו לקרוא את מסמכי Word גם אם Word אינו מותקן על המחשבים שלהם?
תודה רבה על כל העזרה.
Old 11 דצמבר 2007, 05:25
חבר קבוצת

כן - הם אמורים להיות מסוגלים לפתוח אותו ב-WordPad. אבל זה תלוי בתוכן של המסמך. אם יש תמונות וטבלאות בו, הוא עשוי שלא לפעול.

השני הוא אלטרנטיבה אם יש להם compatiable חבילת Office כגון OpenOffice עובד מיקרוסופט או מעבד תמלילים. אתה יכול לכלול ניידים גרסה של OpenOffice על CD אם יש די שטח דיסק. (זה רק 69.5mb). זה בחינם מקור פתוח חבילת Office. http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable

תן לי איזה גישה אתה לוקח.
Old 11 דצמבר 2007, 06:46
קבוצת תורמים

אני לא 100% אבל אני לא חושב שהם יכולים dont.

המערכת שלי: Puter

מעבד (ים):
Intel Core Quad Q6600
לוח האם:
Abit IN9
זיכרון RAM:
2x 1GB פטריוט
כרטיס מסך (S):
XFX 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
750GB פנימי, 400GB חיצוני
כונן אופטי (S):
LG 20x DVD מחדש סופר
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Cooling:
זלמן HSF
רשת / אינטרנט:
צג (S):
LG 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Media Centre 2005
Old 11 דצמבר 2007, 09:40
קבוצת חברות חדשות

תודה רבה על העזרה זה. אני יוסיף OpenOffice לתקליטור עם ההבנה כי זה יהיה אפשרי לעשות את זה עבור הקוראים של התקליטור כדי להציג תמונות ורשימות שנכתבו ב-Word, וכן מילה בטקסט.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Microsoft Word 2000 - מספור סדרתי dmetria חבילות Office & Applications 1 -28 במאי 2009 15:39
האם אני יכול להשתמש ב XP גרסה ישנה של Microsoft Word על המחשב שלי Vista bluevin123 כללי תוכנות צ 'אט 6 -10 לאפריל 2008 15:53
Microsoft Word שאלה trebor78 חבילות Office & Applications 3 -12 דצמבר 2007 07:34
אין אפשרות לטעון את Microsoft Word MrsR חבילות Office & Applications 1 23 ספטמבר 2007 16:21
עזרה של Microsoft Word הפסיק לפעול SgtBillcoJD חבילות Office & Applications 1 15 ספטמבר 2007 09:59
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.