![]() |
|
| |||
| |||
| כתבתי מספר מסמכים ב-Word של Office 1997 Suite. אני רוצה לצרוב מסמכים אלה למספר תקליטורים בו הייתי אז מייל לאנשים המעוניינים נושא כתבתי בנושא. באחד המסמכים / קבצים הוא בערך באורך 350 עמודים. השאלה שלי היא זו: חלק מהאנשים המקבלים שלי תקליטורים ייתכן שלא Word מותקן על המחשבים שלהם. האם הם יוכלו לקרוא את מסמכי Word גם אם Word אינו מותקן על המחשבים שלהם? תודה רבה על כל העזרה. |
|
| |||
| |||
| כן - הם אמורים להיות מסוגלים לפתוח אותו ב-WordPad. אבל זה תלוי בתוכן של המסמך. אם יש תמונות וטבלאות בו, הוא עשוי שלא לפעול. השני הוא אלטרנטיבה אם יש להם compatiable חבילת Office כגון OpenOffice עובד מיקרוסופט או מעבד תמלילים. אתה יכול לכלול ניידים גרסה של OpenOffice על CD אם יש די שטח דיסק. (זה רק 69.5mb). זה בחינם מקור פתוח חבילת Office. http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable תן לי איזה גישה אתה לוקח. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא 100% אבל אני לא חושב שהם יכולים dont.
| |||
| |||
| תודה רבה על העזרה זה. אני יוסיף OpenOffice לתקליטור עם ההבנה כי זה יהיה אפשרי לעשות את זה עבור הקוראים של התקליטור כדי להציג תמונות ורשימות שנכתבו ב-Word, וכן מילה בטקסט. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Microsoft Word 2000 - מספור סדרתי | dmetria | חבילות Office & Applications | 1 | -28 במאי 2009 15:39 |
| האם אני יכול להשתמש ב XP גרסה ישנה של Microsoft Word על המחשב שלי Vista | bluevin123 | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | -10 לאפריל 2008 15:53 |
| Microsoft Word שאלה | trebor78 | חבילות Office & Applications | 3 | -12 דצמבר 2007 07:34 |
| אין אפשרות לטעון את Microsoft Word | MrsR | חבילות Office & Applications | 1 | 23 ספטמבר 2007 16:21 |
| עזרה של Microsoft Word הפסיק לפעול | SgtBillcoJD | חבילות Office & Applications | 1 | 15 ספטמבר 2007 09:59 |
| שרשרת כלים | |
| |