mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Microsoft Word "žinynas

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 10, 2007, 20:29
Naujas Narys

Default Microsoft Word "žinynas

Parašiau keletą dokumentų Word 1997 Office Suite. Noriu įrašyti šiuos dokumentus, kai CD, kurį aš tuomet mail žmonėms, kurie domisi šia tema esu parašęs apie. Vienas iš šių dokumentų / failai yra apie 350 puslapių ilgio.
Mano klausimas yra toks: Kai kurie žmonės, kurie gauna mano CD negali įdiegę programos Word savo kompiuteriuose. Ar jie galės skaityti "Word" dokumentus, net jei programa Word nėra įdiegta jų kompiuteriuose?
Thank you very much for any help.
Old Gruodis 11, 2007, 05:25
Narys

Taip - jie turėtų turėti galimybę atidaryti jį į WordPad. Tačiau tai priklauso nuo dokumento turinio. Jei yra nuotraukų ir lenteles, ji gali neveikti.

Kita alternatyva yra, jei jie compatiable Office suite pvz OpenOffice arba Microsoft Works Word Processor. Jums gali būti nešiojamasis versija OpenOffice savo CD ar yra pakankamai laisvos vietos diske. (Tai tik 69.5mb). Tai nemokama atviro kodo Office. http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable

Leiskite man žinoti, kokiu metodu jus priimti.
Old Gruodis 11, 2007, 06:46
Donorų grupės

Aš ne 100%, bet ne i dont think jie gali.

Mano sistema: Kompiuterinės

Procesorius (-iai):
Intel Quad Core Q6600
Pagrindinė plokštė:
Abit IN9
RAM atmintis:
2x 1GB Patriot
Graphics Card (-ai):
XFX 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Vidaus 750GB, 400GB External
Optical Drive (s):
LG 20x DVD re-writer
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Aušinimas:
ZALMAN HSF
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
LG 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Media Center 2.005
Old Gruodis 11, 2007, 09:40
Naujas Narys

Thank you very much for this help. Aš pridėti OpenOffice su CD suprasti, kad tai leis skaitytojams CD peržiūrėti atvaizdus ir lentelės parašyta "Word", taip pat kaip "Word" teksto.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.