![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Parašiau keletą dokumentų Word 1997 Office Suite. Noriu įrašyti šiuos dokumentus, kai CD, kurį aš tuomet mail žmonėms, kurie domisi šia tema esu parašęs apie. Vienas iš šių dokumentų / failai yra apie 350 puslapių ilgio. Mano klausimas yra toks: Kai kurie žmonės, kurie gauna mano CD negali įdiegę programos Word savo kompiuteriuose. Ar jie galės skaityti "Word" dokumentus, net jei programa Word nėra įdiegta jų kompiuteriuose? Thank you very much for any help. |
|
| |||
| |||
| Taip - jie turėtų turėti galimybę atidaryti jį į WordPad. Tačiau tai priklauso nuo dokumento turinio. Jei yra nuotraukų ir lenteles, ji gali neveikti. Kita alternatyva yra, jei jie compatiable Office suite pvz OpenOffice arba Microsoft Works Word Processor. Jums gali būti nešiojamasis versija OpenOffice savo CD ar yra pakankamai laisvos vietos diske. (Tai tik 69.5mb). Tai nemokama atviro kodo Office. http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable Leiskite man žinoti, kokiu metodu jus priimti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš ne 100%, bet ne i dont think jie gali.
| |||
| |||
| Thank you very much for this help. Aš pridėti OpenOffice su CD suprasti, kad tai leis skaitytojams CD peržiūrėti atvaizdus ir lentelės parašyta "Word", taip pat kaip "Word" teksto. |