rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Microsoft Word Pomoc

Reply

Narzędzia wątku
Old 10 grudnia 2007, 20:29
Nowe państwa grupy

Napisałem kilka dokumentów w programie Word z pakietu Office 1997 Suite. Chcę, aby spalić te dokumenty na niektóre płyty CD, które następnie wiadomość do ludzi, którzy są zainteresowani w temacie napisałem o. Jeden z tych dokumentów / plików jest około 350 stron długości.
Moje pytanie brzmi: Niektóre z tych osób, którzy otrzymują moich CD Word nie może mieć zainstalowane na ich komputerach. Będą one w stanie odczytać dokumentów Word Word, nawet jeśli nie jest zainstalowane na ich komputerach?
Bardzo dziękuję za jakąkolwiek pomoc.
Old 11 grudnia 2007, 05:25
Członek grupy

Tak - powinny one być w stanie otworzyć go w programie WordPad. Ale to zależy od treści tego dokumentu. Jeśli istnieje zdjęć i tabel w to, to może nie działać.

W innych alternatywnych jest gdy mają compatiable takich jak pakiet biurowy OpenOffice lub Microsoft Works Word Processor. Można to przenośna wersja OpenOffice na dysku CD, jeśli nie ma wystarczającej ilości miejsca na dysku. (To tylko 69.5mb). Jest to bezpłatny open source pakietu Office. http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable

Let me know podejście, które można podjąć.
Old 11 grudnia 2007, 06:46
Grupa dawcy

I nie 100%, ale nie ja dont pomyśleć oni mogą.

My System: Komputera

Procesor (y):
Intel Core Quad Q6600
Płyta główna:
Abit IN9
Pamięć RAM:
2x 1GB Patriot
Karta graficzna (y):
XFX 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Internal 750GB, 400GB zewnętrzne
Optical Drive (s):
LG DVD 20x ponownie pisarz
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chłodzenie:
Zalman HSF
Sieć / Internet:
Monitor (y):
LG 19 "LCD
Operating System (-y):
Windows XP Media Center 2005
Old 11 grudnia 2007, 09:40
Nowe państwa grupy

Dziękuję bardzo za tę pomoc. Ja dołożę OpenOffice CD ze zrozumienia, że ten umożliwi czytelnikom CD, aby obejrzeć obrazy i tabele napisane w programie Word, a także tekstu Word.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.