![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Napisałem kilka dokumentów w programie Word z pakietu Office 1997 Suite. Chcę, aby spalić te dokumenty na niektóre płyty CD, które następnie wiadomość do ludzi, którzy są zainteresowani w temacie napisałem o. Jeden z tych dokumentów / plików jest około 350 stron długości. Moje pytanie brzmi: Niektóre z tych osób, którzy otrzymują moich CD Word nie może mieć zainstalowane na ich komputerach. Będą one w stanie odczytać dokumentów Word Word, nawet jeśli nie jest zainstalowane na ich komputerach? Bardzo dziękuję za jakąkolwiek pomoc. |
|
| |||
| |||
| Tak - powinny one być w stanie otworzyć go w programie WordPad. Ale to zależy od treści tego dokumentu. Jeśli istnieje zdjęć i tabel w to, to może nie działać. W innych alternatywnych jest gdy mają compatiable takich jak pakiet biurowy OpenOffice lub Microsoft Works Word Processor. Można to przenośna wersja OpenOffice na dysku CD, jeśli nie ma wystarczającej ilości miejsca na dysku. (To tylko 69.5mb). Jest to bezpłatny open source pakietu Office. http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable Let me know podejście, które można podjąć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I nie 100%, ale nie ja dont pomyśleć oni mogą.
| |||
| |||
| Dziękuję bardzo za tę pomoc. Ja dołożę OpenOffice CD ze zrozumienia, że ten umożliwi czytelnikom CD, aby obejrzeć obrazy i tabele napisane w programie Word, a także tekstu Word. |