мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Мицрософт Уорд Помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. Нов 2007, 20:29
Нови члан групе

Default Мицрософт Уорд Помоћ

Имам неколико документи писани у Уорду из Оффице 1997 Суите. Желим горити тих докумената на неки ЦД-а који би се онда сам маил на људе који су заинтересовани за тему, написах о томе. Један од тих докумената / датотека је око 350 страница у дужини.
Моје питање је ово: Неки од људи који су примили моју ЦД-мај немате инсталиран Уорд на њиховим рачунарима. Они ће бити у стању да прочитате Уорду документе Уорда, иако није инсталиран на својим рачунарима?
Пуно вам хвала за било какву помоћ.
Old 11. Нов 2007, 05:25
Мембер Гроуп

Да - то би требао бити у могућности да бисте је отворили у УордПад. Али то зависи од садржаја документа. Ако постоји слика и табела у њему, он мај неће радити.

Други је алтернатива ако они имати цомпатиабле пакета Оффице, као што су ОпенОффице или Мицрософт Уоркс Уорд Процессор. Могли бисте укључити преносив приказ ОпенОффице на вашем ЦД-у, ако постоји довољан диск простор. (Ово је само 69.5мб). Ит'с а фрее опен-соурце пакет Оффице. хттп://портаблеаппс.цом/аппс/оффице/опеноффице_портабле

Јави ми шта вам се приступ.
Old 11. Нов 2007, 06:46
Донаторска Група

Не 100%, али не ја донт мислити они могу.

Мы Сыстем: Путер

Процесор (и):
Интел Куад Цоре К6600
Матичне плоче:
Абит ИН9
РАМ меморија:
2кс 1ГБ Патриот
Графичка картица (е):
КСФКС 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
Интернал 750ГБ, 400ГБ Екстернал
Оптички погон (е):
ЛГ 20кс ДВД-ре-писац
Цасе / псу:
Енермакс Инфинити 650У
Хлађење:
Залман ХСФ
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
ЛГ 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Медиа Центре 2005
Old 11. Нов 2007, 09:40
Нови члан групе

Пуно вам хвала за овај помоћ. Ја ћу додати ОпенОффице на ЦД са разумевањем да ће то омогућавају читаоцима ЦД-а за приказ слике и табеле у Уорду написана као Уорд текста.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мицрософт Уорд 2000 - редослиједни обројчавање дметриа Оффице & Апплицатионс 1 28 мај 2009 15:39
Могу ли користити стару верзију КСП Мицрософт Уорд на мој Видик ПЦ блуевин123 Уопштено Софтуаре Цхат 6 10 април 2008 15:53
Мицрософт Уорд Питање требор78 Оффице & Апплицатионс 3 12 децембар 2007 07:34
Цаннот лоад Мицрософт Уорд МрсР Оффице & Апплицатионс 1 23. сеп 2007 16:21
Хелп Мицрософт Уорд је престао радни СгтБиллцоЈД Оффице & Апплицатионс 1 15. сеп 2007 09:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц