![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам неколико документи писани у Уорду из Оффице 1997 Суите. Желим горити тих докумената на неки ЦД-а који би се онда сам маил на људе који су заинтересовани за тему, написах о томе. Један од тих докумената / датотека је око 350 страница у дужини. Моје питање је ово: Неки од људи који су примили моју ЦД-мај немате инсталиран Уорд на њиховим рачунарима. Они ће бити у стању да прочитате Уорду документе Уорда, иако није инсталиран на својим рачунарима? Пуно вам хвала за било какву помоћ. |
|
| |||
| |||
| Да - то би требао бити у могућности да бисте је отворили у УордПад. Али то зависи од садржаја документа. Ако постоји слика и табела у њему, он мај неће радити. Други је алтернатива ако они имати цомпатиабле пакета Оффице, као што су ОпенОффице или Мицрософт Уоркс Уорд Процессор. Могли бисте укључити преносив приказ ОпенОффице на вашем ЦД-у, ако постоји довољан диск простор. (Ово је само 69.5мб). Ит'с а фрее опен-соурце пакет Оффице. хттп://портаблеаппс.цом/аппс/оффице/опеноффице_портабле Јави ми шта вам се приступ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не 100%, али не ја донт мислити они могу.
| |||
| |||
| Пуно вам хвала за овај помоћ. Ја ћу додати ОпенОффице на ЦД са разумевањем да ће то омогућавају читаоцима ЦД-а за приказ слике и табеле у Уорду написана као Уорд текста. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мицрософт Уорд 2000 - редослиједни обројчавање | дметриа | Оффице & Апплицатионс | 1 | 28 мај 2009 15:39 |
| Могу ли користити стару верзију КСП Мицрософт Уорд на мој Видик ПЦ | блуевин123 | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 10 април 2008 15:53 |
| Мицрософт Уорд Питање | требор78 | Оффице & Апплицатионс | 3 | 12 децембар 2007 07:34 |
| Цаннот лоад Мицрософт Уорд | МрсР | Оффице & Апплицатионс | 1 | 23. сеп 2007 16:21 |
| Хелп Мицрософт Уорд је престао радни | СгтБиллцоЈД | Оффице & Апплицатионс | 1 | 15. сеп 2007 09:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |