менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Довідка: Microsoft Word

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 грудня 2007, 20:29
Нові члени групи

Default Довідка: Microsoft Word

Я написав кілька документів у Word з канцелярії 1997 люкс. Я хочу, щоб записати ці документи деяких CD, який я б то пошта для людей, які зацікавлені в темі я писав о. Один з цих документів / файлів становить близько 350 сторінок.
Моє питання полягає в наступному: Деякі з тих, хто отримує мої КР не може бути встановлений текстовий редактор на своїх комп'ютерах. Чи зможуть вони читати документи Word, навіть якщо слова не встановлена на комп'ютері?
Велике спасибі за будь-яку допомогу.
Old 11 грудня 2007, 05:25
Член групи

Так - вони повинні бути в змозі відкрити його в Wordpad. Але це залежить від змісту документа. Якщо є малюнки і таблиці, то він може не працювати.

Інший варіант, якщо вони мають compatiable офісний пакет таких як OpenOffice або Microsoft Works Word Processor. Ви можете включати портативної версії OpenOffice на компакт-диску, якщо є достатньо місця на диску. (Це тільки 69.5mb). Це безкоштовно з відкритим вихідним Office Suite. http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable

Дозвольте мені знати, який підхід ви приймаєте.
Old 11 грудня 2007, 06:46
Донор групи

Я не 100% Ні, але я думаю, Dont вони можуть.

Моя система: Puter

Процесор (и):
Intel Core Quad Q6600
Материнська плата:
ABIT IN9
ОЗУ:
2x 1GB Patriot
Графічна карта (и):
XFX 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Внутрішній 750GB, 400GB Зовнішній
Оптичний привід (и):
LG 20x DVD-Writer Re
Діло / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Охолодження:
Залман HSF
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
LG 19 "LCD
Операційна система (и):
Windows XP Media Центр 2005
Old 11 грудня 2007, 09:40
Нові члени групи

Спасибо большое за цю допомогу. Я додам OpenOffice на компакт-диск з розумінням, що це зробить можливим для читачів компакт-диск для перегляду зображень і таблиць, написані на слова, так як слово текст.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Microsoft Word 2000 - послідовна нумерація dmetria Office Suites & Застосування 1 28 травня 2009 15:39
Чи можу я використовувати стару версію XP Microsoft слів на моєму ПК Vista bluevin123 General Software чат 6 10 квітня 2008 15:53
Microsoft Word питання trebor78 Office Suites & Застосування 3 12 грудня 2007 07:34
Не вдається завантажити Microsoft Word MrsR Office Suites & Застосування 1 23 вересня 2007 16:21
Допомога Microsoft Word перестала працювати SgtBillcoJD Office Suites & Застосування 1 15 вересня 2007 09:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.