![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я написав кілька документів у Word з канцелярії 1997 люкс. Я хочу, щоб записати ці документи деяких CD, який я б то пошта для людей, які зацікавлені в темі я писав о. Один з цих документів / файлів становить близько 350 сторінок. Моє питання полягає в наступному: Деякі з тих, хто отримує мої КР не може бути встановлений текстовий редактор на своїх комп'ютерах. Чи зможуть вони читати документи Word, навіть якщо слова не встановлена на комп'ютері? Велике спасибі за будь-яку допомогу. |
|
| |||
| |||
| Так - вони повинні бути в змозі відкрити його в Wordpad. Але це залежить від змісту документа. Якщо є малюнки і таблиці, то він може не працювати. Інший варіант, якщо вони мають compatiable офісний пакет таких як OpenOffice або Microsoft Works Word Processor. Ви можете включати портативної версії OpenOffice на компакт-диску, якщо є достатньо місця на диску. (Це тільки 69.5mb). Це безкоштовно з відкритим вихідним Office Suite. http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable Дозвольте мені знати, який підхід ви приймаєте. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не 100% Ні, але я думаю, Dont вони можуть.
| |||
| |||
| Спасибо большое за цю допомогу. Я додам OpenOffice на компакт-диск з розумінням, що це зробить можливим для читачів компакт-диск для перегляду зображень і таблиць, написані на слова, так як слово текст. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Microsoft Word 2000 - послідовна нумерація | dmetria | Office Suites & Застосування | 1 | 28 травня 2009 15:39 |
| Чи можу я використовувати стару версію XP Microsoft слів на моєму ПК Vista | bluevin123 | General Software чат | 6 | 10 квітня 2008 15:53 |
| Microsoft Word питання | trebor78 | Office Suites & Застосування | 3 | 12 грудня 2007 07:34 |
| Не вдається завантажити Microsoft Word | MrsR | Office Suites & Застосування | 1 | 23 вересня 2007 16:21 |
| Допомога Microsoft Word перестала працювати | SgtBillcoJD | Office Suites & Застосування | 1 | 15 вересня 2007 09:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |