menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Microsoft Word PDF souboru Přeškolovací problémů; Jak mohu zakázat? Prosím pomozte ...

Reply

Thread Nástroje
Old 5.března 2009, 18:15
Nový člen skupiny

Default Microsoft Word PDF souboru Přeškolovací problémů; Jak mohu zakázat? Prosím pomozte ...

Já jsem s tím čas najít odpověď. I use Primo PDF konvertor. Je vždy pracoval pokutu až do nedávné doby. Když jsem se vytvořit několik souborů pdf konverze objeví se okno. Jak mohu vypnout, nebo jaké jsou mé možnosti. Díky!
Old 6.března 2009, 05:50
Dárce Skupina

Default Microsoft Word PDF souboru Přeškolovací problémů; Jak mohu zakázat? Prosím pomozte ...

Byli jste použití zaplatit verzi během své době zkušební dobu předtím? Je tu vždycky pop-up v bezplatné verzi. Jak jinak by se program vědět, co chcete dělat? Platové verze umožňuje předvolená pole a volitelně běží němé.

Jsme mluvili o stejném software? Působí jako ovladač tiskárny a zachycuje všechny tisku do PDF?

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Mohu použít starší verzi Microsoft XP slova na mém PC Vista bluevin123 Obecné Software Chat 6 10 dubna 2008 15:53
Microsoft Word Otázka trebor78 Office & Aplikace 3 12. prosince 2007 07:34
Microsoft Word Nápověda trebor78 Office & Aplikace 3 11. prosince 2007 09:40
Nelze nahrát Microsoft Word MrsR Office & Aplikace 1 23. Září 2007 16:21
Nápověda aplikace Microsoft Word přestal pracovat SgtBillcoJD Office & Aplikace 1 15. Září 2007 09:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.