μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Microsoft Word PDF File Conversion Προβλήματα? Πως Απενεργοποίηση; Please Help ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Μαρτίου 2009, 18:15
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Microsoft Word PDF File Conversion Προβλήματα? Πως Απενεργοποίηση; Please Help ...

Είμαι έχοντας το πιο δύσκολο χρόνο να απαντηθούν. Χρησιμοποιώ Primo PDF μετατροπέα. Έχει εργαστεί πάντα προστίμου μέχρι πρόσφατα. Όταν δημιουργήσετε το αρχείο pdf κάποια μετατροπή παράθυρο μέχρι αορ. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσετε αυτή ή ποιες είναι οι υποχρεώσεις μου επιλογές. Ευχαριστώ!
Old 6 Μαρτίου 2009, 05:50
Ομάδα Δωρητών

Default Microsoft Word PDF File Conversion Προβλήματα? Πως Απενεργοποίηση; Please Help ...

Αν χρησιμοποιείτε την έκδοση καταβάλει κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου πριν από τη δίκη; Υπάρχει πάντα ένα pop-up στην ελεύθερη έκδοση. Πώς αλλιώς θα μάθω το πρόγραμμα τι θέλεις να κάνεις; Η έκδοση σας επιτρέπει να πληρώσετε προρυθ τομείς και προαιρετικά τρέχει σιωπηλοί.

Μιλάμε για το ίδιο λογισμικό; Λειτουργεί ως πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή και να καλύπτουν όλες τις εκτυπώσετε εξόδου σε PDF;

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια παλιά XP έκδοση του Microsoft Word για PC μου Vista bluevin123 Γενικά Λογισμικό Chat 6 10 Απρ 2008 15:53
Microsoft Word Ερώτηση trebor78 Office Suites & Εφαρμογές 3 12 Δεκ. 2007 07:34
Βοήθεια για το Microsoft Word trebor78 Office Suites & Εφαρμογές 3 11 Δεκ. 2007 09:40
Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του Microsoft Word MrsR Office Suites & Εφαρμογές 1 23η Σεπ 2007 16:21
Βοήθεια για το Microsoft Word έχει σταματήσει να εργάζεται SgtBillcoJD Office Suites & Εφαρμογές 1 15η Σεπ 2007 09:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.