menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Microsoft Word PDF súboru Preškoľovací problémov; Ako môžem zakázať? Prosím pomôžte ...

Reply

Thread Tools
Old 5.března 2009, 18:15
Nový člen skupiny

Default Microsoft Word PDF súboru Preškoľovací problémov; Ako môžem zakázať? Prosím pomôžte ...

Ja som s tým čas nájsť odpoveď. I use Primo PDF konvertor. Je vždy pracoval pokutu až do nedávnej doby. Keď som sa vytvoriť niekoľko súborov pdf konverzie objaví sa okno. Ako môžem vypnúť, alebo aké sú moje možnosti. Vďaka!
Old 6.března 2009, 05:50
Darcu Skupina

Default Microsoft Word PDF súboru Preškoľovací problémov; Ako môžem zakázať? Prosím pomôžte ...

Boli ste použitie zaplatiť verziu počas svojej dobe skúšobnú dobu predtým? Je tu vždycky pop-up v bezplatnej verzii. Ako inak by sa program vedieť, čo chcete robiť? Platovej verzia umožňuje predvolené poľa a volitelně beží nemé.

Sme hovorili o rovnakom softvér? Pôsobí ako ovládač tlačiarne a zachytáva všetky tlače do PDF?

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Môžem použiť staršiu verziu Microsoft XP slová na mojom PC Vista bluevin123 Všeobecné Software Chat 6 10 apríla 2008 15:53
Microsoft Word Otázka trebor78 Office & Aplikácie 3 12. decembra 2007 07:34
Microsoft Word Pomoc trebor78 Office & Aplikácie 3 11. decembra 2007 09:40
Nemožno nahrať Microsoft Word MrsR Office & Aplikácie 1 23. September 2007 16:21
Pomoc aplikácie Microsoft Word prestal pracovať SgtBillcoJD Office & Aplikácie 1 15. September 2007 09:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.