![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám MS Excelu od přítele. Kdykoliv jsem editace a stiskněte "Ctrl + S" Kromě toho, že je uložíte původní obrázek, je vytvoření záložního souboru. Existuje způsob, jak vypnout automatické zálohování? Děkuji předem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přejít na Soubor / Uložit jako / Nástroje / Obecné možnosti ..... a pokusit se unticking "Vždy vytvořit záložní" box.
| |||
| |||
| Ahoj PhilThomas, Díky moc! Jste velmi užitečná. |
|
| |||
| |||
| You're welcome |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Video souboru Prezentace / formát souboru pro DVD přehrávač? | jamblebee | Multimedia & Kodeky | 2 | 6.října 2009 04:00 |
| Jak změnit ikony pro soubory? Ne Typy souborů nebo složek, z nichž každý jednotlivý spis. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Operační systémy Windows | 1 | 26. července 2009 05:10 |
| Jak mohu převést soubor PDF do Excelu? | Raag | Office & Aplikace | 1 | 21. listopadu 2008 14:38 |
| Nelze odstranit skrytá recyklátor Bin Při zálohování souborů | ApathyKid13 | Obecné Software Chat | 2 | 3. prosince 2007 01:05 |
| Můžeš změnit formát souboru v programu Windows Media soubor? | confused21 | Operační systémy Windows | 1 | 17. listopadu 2007 03:27 |
| Thread Nástroje | |
| |