![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα MS Excel αρχείο από ένα φίλο. Κάθε φορά που έχω την επεξεργάζεστε και πατήστε το πλήκτρο "Ctrl + S", πέρα από την εξοικονόμηση θα είναι το αρχικό αρχείο, αυτό δημιουργεί ένα αρχείο αντιγράφου ασφαλείας. Υπάρχει τρόπος για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πηγαίνετε στο File / Save As / Εργαλεία / Επιλογές Γενική ..... και προσπαθήστε unticking το "Να δημιουργείτε πάντοτε αντίγραφο ασφαλείας" κουτί.
| |||
| |||
| Γεια PhilThomas, Σας ευχαριστώ πολύ! Είστε πολύ χρήσιμη. |
|
| |||
| |||
| Σας καλωσορίζουμε |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video File Παρουσίαση / μορφή αρχείου για ένα DVD player; | jamblebee | Multimedia & Codecs | 2 | 6 Οκτωβρίου 2009 04:00 |
| Τρόπος αλλαγής Εικονίδια για αρχεία;! Δεν τύποι αρχείων ή φακέλων, κάθε αρχείου. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 26 Ιουλ 2009 05:10 |
| Πώς μπορώ να μετατρέψω αρχείο PDF στο Excel; | Raag | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 21 Νοε 2008 14:38 |
| Δεν είναι δυνατή η διαγραφή Κρυφό ανακυκλωτές Bin Σε Backup αρχείων | ApathyKid13 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 3η Δεκ. 2007 01:05 |
| Μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή αρχείου στο Windows Media file; | confused21 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 17 Νοε 2007 03:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |