![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy MS Excel fájl ismerősének. Amikor én vagyok a szerkesztés, és nyomja meg a "Ctrl + S", eltekintve a megtakarítás az eredeti fájlt, akkor teremt a biztonsági mentés. Van úgy, hogy kapcsolja ki az automatikus mentés? Thank you in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tovább a File / Save As / Eszközök / Beállítások Általános ..... és próbálja unticking az "Always create backup" mezőben.
| |||
| |||
| Szia PhilThomas, Köszönöm szépen! Te nagyon hasznos. |
|
| |||
| |||
| Szívesen |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Bemutató videó fájl / fájl formátum egy DVD lejátszó? | jamblebee | Multimédia és kodekek | 2 | Október 6, 2009 04:00 |
| How to Change ikon Files? Nem Fájltípusok és mappák, minden egyes fájl. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 1 | 26. július 2009 05:10 |
| Hogyan lehet átalakítani a PDF fájlt az Excel? | Raag | Office & Applications | 1 | 21. november 2008 14:38 |
| Nem lehet törölni a Rejtett újrahasznosítóhoz Bin A biztonsági mentés | ApathyKid13 | General Chat szoftver | 2 | 3. december 2007 01:05 |
| Meg tudja változtatni fájl a Windows Media formátumú fájlokat? | confused21 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 17. november 2007 03:27 |
| Téma eszközök | |
| |