![]() |
|
| |||
| |||
| Bir MS Excel bir arkadaşımdan dosya var. Ne zaman ve "Ctrl + S basın düzenleme pm", bir kenara da, bir yedek dosyası oluşturuyor orijinal dosyayı kaydederken olan. Bu otomatik yedekleme kapatmak için bir yolu var mı? Thank you in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dosya git / / Araçlar / Genel Seçenekler ..... Farklı Kaydet ve "Her zaman yedek" kutusunu oluşturmak unticking deneyin.
| |||
| |||
| Merhaba PhilThomas, Çok teşekkür ederim! Çok yardımcı olursunuz. |
|
| |||
| |||
| You're welcome |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Video Dosya Tanıtım / dosya biçimi DVD Player? | jamblebee | Multimedya & Codec'ler | 2 | 6 Ekim 2009 04:00 |
| Nasıl Dosyaları için simgeler to Change? Dosya Türleri veya Klasörler'i, her bir dosya. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows İşletim Sistemleri | 1 | 26. Temmuz 2009 05:10 |
| Nasıl PDF Excel dosyasına dönüştürebilirsiniz? | Raag | Office Suites & Uygulamalar | 1 | 21. Kasım 2008 14:38 |
| Cannot Sil Gizli çöp kutusu Sepette Yedekleme Dosya | ApathyKid13 | Yazılım Genel Sohbet | 2 | 3. Aralık 2007 01:05 |
| Windows Media format dosyayı değiştirebilir miyim dosya? | confused21 | Windows İşletim Sistemleri | 1 | 17. Kasım 2007 03:27 |
| Konu Araçları | |
| |