![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Управління App замерзає близько 2 хвилин Я Office 2003 SP3, що працюють під XP Pro Нещодавно, коли я натискаю "Зберегти як "..., App Управління замерзає близько 2 хвилин. Коли він повернувся, то я можу заощадити, але при спробі перейти в іншу папку за допомогою функції Зберегти в списку, що випадає, вона замерзає знову хвилин. Схоже, що проблема Microsoft Office, тому що його не зачіпають "Зберегти як" в інших додатках, я використовую. Help!! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC | jjuli | Office Suites & Застосування | 0 | 11 червня 2009 15:52 |
| Не вдається Open Document Збережено на Office 2007, щоб відкрито в Office 2003 | tolet | Office Suites & Застосування | 13 | 5 березня 2009 11:25 |
| Є Open Office сумісні з Microsoft Office | pinkypossum001 | Office Suites & Застосування | 2 | 21 листопада 2008 08:13 |
| Є MS Office XP сумісна з MS Office 2000 | moonbug5 | Office Suites & Застосування | 1 | 20 серпня 2007 06:24 |
| Open Office та Мірко м'яких служба | ken979 | Office Suites & Застосування | 2 | 12 серпня 2007 04:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |