μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

MS Office Student Deal

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Απριλίου 2008, 04:14
Μέλος Ομάδα

Default MS Office Student Deal

Saw λίγα νήματα για το MS Office Student Edition έτσι νόμιζα ότι θα ήταν αυτή η θέση. Αυτό είναι το MS Office να προώθηση Ultimate 2007 για $ 75. Είναι για τους σπουδαστές και πανεπιστημιακούς μόνο, εν τούτοις.

Link:http://www.itsnotcheating.com.au/
Old 24 Απριλίου 2008, 05:25
Ομάδα Δωρητών

Default MS Office Student Deal

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας tastyguru View Post
Saw λίγα νήματα για το MS Office Student Edition έτσι νόμιζα ότι θα ήταν αυτή η θέση. Αυτό είναι το MS Office να προώθηση Ultimate 2007 για $ 75. Είναι για τους σπουδαστές και πανεπιστημιακούς μόνο, εν τούτοις.

Link:http://www.itsnotcheating.com.au/
Υπάρχει μια Αρχή και Φοιτητικής 3 υπολογιστή άδεια διαθέσιμα online για £ 70 - 100, αλλά οι περισσότεροι φοιτητές δεν θα χρειάζεται περισσότερο από ό, τι είναι στην openoffice, Η οποία είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Παρακαλώ περιμένετε ενώ το Windows Ρυθμίζει το Microsoft Office Home και Student 2007 mikelebus Office Suites & Εφαρμογές 2 30 Ιουν 2009 04:12
HELP Παρακαλώ: Office 2003 φοιτητή έκδοση επανεγκαταστήστε προβλήματα lotty26 Office Suites & Εφαρμογές 1 5 Ιουν 2009 22:51
Επανεγκατάσταση γραφείο σπίτι / φοιτητής προσθήκη mpenney Office Suites & Εφαρμογές 1 19 Νοε 2008 08:08
Microsoft ® Office Home και Student 2007 bluevin123 Office Suites & Εφαρμογές 2 6 Απρ 2008 11:16
Γραφείο στο σπίτι και σπουδαστή 2007 handthrottle Office Suites & Εφαρμογές 3 6 Οκτ 2007 09:45
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.