![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Svatko Moj brisanje dugme na mojoj tipkovnici ne radi kada koristite MS Outlook i MS Word (2007). Pokušao sam pretraživanja objekta, ali ne može naći ništa. Bilo kakva pomoć je dobrodošla. Hvala FF |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušaj odlaska u Tools / Options / General i provjeriti da "Navigation Tipke za WordPerfect Users" i "Pomoć za WordPerfect korisnici" nisu ticked.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Zaboravili ste Pathfile gumb u MS Word 2003 toolbar | szabika | Office & Applications | 0 | 25. svibanj 2009 12:11 |
| Word 2007, Isključivanje stranice iz Word count | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. ožujak 2009 13:27 |
| Natrag gumba ne radi ispravno | katiecoos | Web Browsers & FTP Klijenti | 8 | 15. srpnja 2008 12:49 |
| Outlook Express Email preuzeti Obrisane Stavka | ashmehta | Email, VoIP & IM Razgovor | 7 | 16. svibanj 2008 13:51 |
| Merge Outlook kontakta u riječ 2007.dot predloška | RFgen | Office & Applications | 1 | 19. Ruj 2007 07:47 |
| Thread Tools | |
| |