![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт народ, я установці Office 2007, але я помилково видалили важливі файли, які я не знаю, так що, отже, як я можу видалити програму? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Встановити його знову, а потім видалити його?
| |||
| |||
| Але я пам'ятаю були нахиляє я скачав його з, однак один мій друг отримав тріщину версії Office 2007. Чи буде вона працювати з ним? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Отже, ви завантажили це? Сенс його незаконні копії. Ви не отримаєте жодної допомоги тут, якщо ви представляєте, я помиляюся і це легально придбаних частина програмного забезпечення.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC | jjuli | Office Suites & Застосування | 0 | 11 червня 2009 15:52 |
| Не вдається Open Document Збережено на Office 2007, щоб відкрито в Office 2003 | tolet | Office Suites & Застосування | 13 | 5 березня 2009 11:25 |
| Допомога MS Office 2007! | shannva | Office Suites & Застосування | 18 | 22 січня 2008 10:41 |
| Видалення powerpt, FrontPage, доступ з офісу 200 | belalugosi | Office Suites & Застосування | 4 | 21 листопада 2007 15:24 |
| Екстрена допомогу, необхідну для Word 2007 | WildDart | Office Suites & Застосування | 2 | 24 жовтня 2007 17:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |