![]() |
|
| |||
| |||
| Άνοιξα το Word τις προάλλες. Είμαι που χρησιμοποιούνται για την σελίδα μου είναι στη μέση της οθόνης και σήμερα που έχει λάβει η ίδια για την αλλαγή σελίδας μου ώστε να κάθεται στα αριστερά της οθόνης αντί για τη μέση. Έχω βρει αυτό το ενοχλητικό και κάθε βοήθεια που επιλέγονται για το πώς μπορεί να το θέσω στη μέση και πάλι θα είναι καταπληκτικό! Έχω δοκιμάσει το θέτει σε μόνη σελίδα μόνο και πολλές μορφές άποψη αλλά εξακολουθεί ράβδοι προς τα αριστερά όλο το χρόνο! Razer |
|
| |||
| |||
| έθεσε το στόχο σε προεπισκόπηση εκτύπωσης |
|
| |||
| |||
| Δεν έχει σημασία, που καθορίζεται τώρα D = Προεπισκόπηση εκτύπωσης μπορεί να έχει εργαστεί, αλλά να το δείτε στο διαδίκτυο, στη συνέχεια επέστρεψε στην κανονική προβολή και όλα ήταν καλά = D |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γεια Υπολογιστών Juicers! - Το Office 2007 Problem | snivijamie | Office Suites & Εφαρμογές | 3 | 16 Δεκ. 2008 15:10 |
| Είναι Open Office συμβατό με το Microsoft Office | pinkypossum001 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 21 Νοε 2008 08:13 |
| Office 2000 Problem | bayard | Office Suites & Εφαρμογές | 3 | 20 Ιαν 2008 15:31 |
| MS Office XP είναι συμβατή με το MS Office 2000 | moonbug5 | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 20 Αυγ 2007 06:24 |
| Open Office και Mirco μαλακό γραφείου | ken979 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 12 Αυγ 2007 04:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |