![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Otvorih Word neki dan. Ja sam se na moju stranicu da u sredini zaslona, a danas je preuzeo je na sebe da promijeni moje stranice, tako da sjedi na lijevoj strani zaslona, umjesto sredini. JA dont pronaći ovaj peckav i bilo pomoći figuring out kako da ga ponovno u sredini će biti velik! Ive 'pokušao stavljajući ga na samo jednoj stranici i puno prikaz formata, ali on još uvijek drži lijevom svih vremena! Razer |
|
| |||
| |||
| baciti pogled na pregled prije ispisa |
|
| |||
| |||
| Bez obzira, fiksni sada = D Print preview možda su radili ali ja ga u web pogled zatim se vratio u normalan pregled i sve je bilo dobro = D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Computer Juicers Pozdrav! - Office 2007 Problem | snivijamie | Office & Applications | 3 | 16. prosinac 2008 15:10 |
| Otvoren je ured kompatibilan sa sustavom Microsoft Office | pinkypossum001 | Office & Applications | 2 | 21. studeni 2008 08:13 |
| Office 2000 Problem | bayard | Office & Applications | 3 | 20 siječanj 2008 15:31 |
| MS Office XP je kompatibilan s MS Office 2000 | moonbug5 | Office & Applications | 1 | 20. kolovoz 2007 06:24 |
| Open Office i Mirco soft ured | ken979 | Office & Applications | 2 | 12. kolovoz 2007 04:22 |
| Thread Tools | |
| |