![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš atidariau Word kitą dieną. I'm used to mano puslapis, kurį į ekraną, o šiandien ji priėmė jį į save pakeisti savo puslapio, jis sėdi viduryje kairėje o ne ekrano viduryje. Man rasti tai erzina bet ir padėti suprasti, kaip įdėti ją į viduryje vėl bus puiki! I've tried padėkite jį ant vieno puslapio, ir tik daug formatų peržiūrėti bet vis lazdos į kairę visą laiką! Razer |
|
| |||
| |||
| įdėti vaizdas į spausdinimo peržiūros langą |
|
| |||
| |||
| Nesvarbu, fiksuoto dabar = D versija spausdinimui galėjo dirbo, bet aš įdėti ją peržiūrėti tinklalapių grįžo į įprastą vaizdą ir visiems buvo gerai = D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sveiki Kompiuterių Mikrofonai! - Office 2007 problema | snivijamie | Office Suites & Applications | 3 | 16 gruodis 2008 15:10 |
| Open Office yra suderinama su Microsoft Office | pinkypossum001 | Office Suites & Applications | 2 | Lapkritis 21, 2008 08:13 |
| Office 2000 problema | Bayard | Office Suites & Applications | 3 | 20 sausis 2008 15:31 |
| Ar MS Office XP, suderinama su MS Office 2000 | moonbug5 | Office Suites & Applications | 1 | Rugpjūtis 20, 2007 06:24 |
| Open Office ir Mirco minkštas biuras | ken979 | Office Suites & Applications | 2 | Rugpjūtis 12, 2007 04:22 |
| Temos įrankiai | |
| |