по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Офис 2007 помогне

Reply

Нишка Инструменти
Old 25-ти януари 2008 година, 16:55
Новите държави Група

Здравей, първи пост тук. Намерени форума на Google търсене. Аз просто исках да дойда и да се надяваме, че получи малко помощ от вас, момчета тук.

Когато Офис 2007 за първи път е освободен Свалих на изпитание, но деинсталиран няколко дни по-късно.

Преди няколко дни реших да го свалите отново, както желаят да използвате за достъп, така че те могат просто да я използват през 60 дни съдебен процес, забравяйки Бих вече ми беше 60 дни съдебен процес, когато за първи път са изтеглили. Така че намерих този сайт, който Ви позволява да редактирате файл, както и да изтривате две в системния регистър, за да направят службата работят за 60 дни. Но днес тя спре работа, така че просто като изтекъл пробен вариант.

Проверих файловете I редактира и после заличава друг регистър файл за него само в пълното чувство на неудовлетвореност и отчаяние. Службата на курс не е работа .. Така че аз се опитах да деинсталирате, но тя просто казва

"Setup не може да продължи, тъй като се изисква файла е повреден или не е на разположение. Пусни настройката отново от оригиналния източник диск или изтегляне на място"

Бях в състояние да инсталирате отново и отново, с надеждата това да определят каквото и да е необходимо да деинсталирате, но все още по-горе съобщение дойде. Така че тогава инсталиран го на моята майки лаптоп, изнесени на регистъра върху диска и внесени в моите собствени компютри регистър .. но това не било работа.

Така че на въпроса ми основно е, има ли все пак мога да я деинсталирате?

Благодаря много за всички отговори, че може да ми помогне!
Old 26-ти януари, 2008, 17:21
Модератор Група

Здрасти

Аз ще ви дам начин да се надяваме, че деинсталирате ведомство. Въпреки това, този вид проблем, нормално е, когато се опитате да пират учреждение, което ме прави малко подозрително. Но обстоятелствата изглежда истински достатъчно добре, така аз ще се опитам.

Придвижете се до
C: \ Program Files \ Общи файлове \ Microsoft споделени \ OFFICE12 \ Office Настройка контрольор \ Proof.en

Намерете тази секция
Цитат:
</ Игрален>
<Feature Id="SetupControllerFiles" Cost="1248">
<OptionRef Id="AlwaysInstalled"/>
</ Игрален>
<Feature Id="SetupXmlFiles" Cost="1248">
<OptionRef Id = "NeverInstalled"/>
</ Игрален>
</ Пакет>
Променям NeverInstalled към AlwaysInstalled

След това отидете в Контролен панел -- Добавяне или премахване на програми

Деинсталиране Офис 2007

Това трябва да му позволят да unistall.

Забележка: Това не е начин за борба срещу пиратството мерки Microsoft поставя върху продуктите си. Той ще се простира на изпитание по никакъв начин, просто се позволи тя да бъде unistalled.

Сега тя е до това, което правим. Можете да се опитате да инсталирате опита отново, но той вероятно ще каже, че сте използвали си свободно време. Единствената възможност е да закупите валиден копие.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc