menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Office 2007 pomáhají

Reply

Thread Nástroje
Old 25 leden 2008, 16:55
Nový člen skupiny

Default Office 2007 pomáhají

Ahoj, první příspěvek zde. Nalezeno fóra na google vyhledávání. Jen jsem chtěl přijít a doufejme, že si trochu pomoci z vás tady.

Office 2007, kdy byla uvolněna první jsem stáhli zkušební, ale odinstalovány pár dní později.

Před pár dny jsem se rozhodl stáhnout znova, jak jsem si přál, aby používání přístup, takže jsem mohl využít prostřednictvím 60 denní zkušební verzi, se zapomínalo bych už měl můj 60 denní zkušební verzi, když jsem poprvé staženy. Takže jsem našel tento web, který vám umožní upravit soubor a smazat dva v registru úřadu práce, aby za 60 dní. Ale dnes to přestalo pracovat tak to bylo jen jako zkušební verze vypršela.

Ověřil jsem si soubory jsem upravil a pak vypouští jiného souboru registru pro to prostě v naprosté frustrace a zoufalství. Úřad samozřejmě nefungoval .. Tak jsem se pokusil odinstalovat, ale to jen říká,

"Instalační program nemůže pokračovat, protože požadovaný soubor je buď poškozen nebo není k dispozici. Spusťte instalaci znovu z původní zdrojový disk nebo stáhnout místě"

Byl jsem schopen re-instalovat znovu a doufali, by to opravit bez ohledu na to potřeba odinstalovat, ale především stále zpráva přišla. Tak jsem se pak, je na mém notebooku mums, vyvážené registru na disketu a dovezených do svého vlastního počítače registru .. ale nefunguje to buď.

Takže moje otázka je v podstatě, je tam i tak můžu odinstalovat?

Díky moc za jakoukoli odpověď, která mi může pomoci!
Old 26 leden 2008, 17:21
Moderátor skupiny

Default Office 2007 pomáhají

Nazdar

Já vám tak snad to odinstalovat Office. Nicméně, tento druh problému obvykle přichází až při pokusu o pirátské úřadu, který je mi trochu podezřelé. Ale vaše skutečné okolnosti zdá dost, tak jsem se to zkusit.

Přejděte na
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Office12 \ Office Setup Controller \ Proof.en

Nalezněte tuto sekci
Citace:
</ Feature>
<Feature Id="SetupControllerFiles" Cost="1248">
<OptionRef Id="AlwaysInstalled"/>
</ Feature>
<Feature Id="SetupXmlFiles" Cost="1248">
<OptionRef Id = "NeverInstalled"/>
</ Feature>
</ Balík>
Změna NeverInstalled do AlwaysInstalled

Pak přejděte na Ovládací panely -- Přidat nebo odebrat programy

Odinstalovat Office 2007

To by mu umožnilo unistall.

Poznámka: Toto není způsob, jak bojovat proti pirátství opatření proti Microsoft uvádí na svých výrobcích. Bude se nevztahuje na soudní řízení v žádném případě, jen tomu, aby mohla být unistalled.

Teď je jen na vás, co děláte. Můžete zkusit nainstalovat zkušební znovu, ale to bude asi říct, že jste využil svůj volný čas. Jedinou možností je zakoupit platné kopírovat.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.