![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, první příspěvek zde. Nalezeno fóra na google vyhledávání. Jen jsem chtěl přijít a doufejme, že si trochu pomoci z vás tady.
Office 2007, kdy byla uvolněna první jsem stáhli zkušební, ale odinstalovány pár dní později. Před pár dny jsem se rozhodl stáhnout znova, jak jsem si přál, aby používání přístup, takže jsem mohl využít prostřednictvím 60 denní zkušební verzi, se zapomínalo bych už měl můj 60 denní zkušební verzi, když jsem poprvé staženy. Takže jsem našel tento web, který vám umožní upravit soubor a smazat dva v registru úřadu práce, aby za 60 dní. Ale dnes to přestalo pracovat tak to bylo jen jako zkušební verze vypršela. Ověřil jsem si soubory jsem upravil a pak vypouští jiného souboru registru pro to prostě v naprosté frustrace a zoufalství. Úřad samozřejmě nefungoval .. Tak jsem se pokusil odinstalovat, ale to jen říká, "Instalační program nemůže pokračovat, protože požadovaný soubor je buď poškozen nebo není k dispozici. Spusťte instalaci znovu z původní zdrojový disk nebo stáhnout místě" Byl jsem schopen re-instalovat znovu a doufali, by to opravit bez ohledu na to potřeba odinstalovat, ale především stále zpráva přišla. Tak jsem se pak, je na mém notebooku mums, vyvážené registru na disketu a dovezených do svého vlastního počítače registru .. ale nefunguje to buď. Takže moje otázka je v podstatě, je tam i tak můžu odinstalovat? Díky moc za jakoukoli odpověď, která mi může pomoci! |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Nazdar
Já vám tak snad to odinstalovat Office. Nicméně, tento druh problému obvykle přichází až při pokusu o pirátské úřadu, který je mi trochu podezřelé. Ale vaše skutečné okolnosti zdá dost, tak jsem se to zkusit. Přejděte na C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Office12 \ Office Setup Controller \ Proof.en Nalezněte tuto sekci Citace:
Pak přejděte na Ovládací panely -- Přidat nebo odebrat programy Odinstalovat Office 2007 To by mu umožnilo unistall. Poznámka: Toto není způsob, jak bojovat proti pirátství opatření proti Microsoft uvádí na svých výrobcích. Bude se nevztahuje na soudní řízení v žádném případě, jen tomu, aby mohla být unistalled. Teď je jen na vás, co děláte. Můžete zkusit nainstalovat zkušební znovu, ale to bude asi říct, že jste využil svůj volný čas. Jedinou možností je zakoupit platné kopírovat.