![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, πρώτη θέση εδώ. Βρέθηκε το φόρουμ για την αναζήτηση στο Google. Ήθελα απλώς να πάμε και ελπίζω να πάρετε λίγη βοήθεια από σας εδώ. Όταν το Office 2007 θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά η λήψη τη δίκη, αλλά απεγκαταστήσει μερικές ημέρες αργότερα. Πριν από λίγες ημέρες, αποφάσισα να το κατεβάσετε, όπως θα ήθελα και πάλι να χρησιμοποιήσουν την πρόσβαση, οπότε πίστευα ότι θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει μόνο μέσα από τη μελέτη 60 ημερών, λησμονώντας Είχα ήδη 60 ημέρες δίκη μου όταν πρωτοήρθα τηλεφορτωθούν. Έτσι, βρήκα αυτή την ιστοσελίδα που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε ένα αρχείο, και διαγράψτε δύο στο μητρώο για να κάνει την εργασία για το Office 60 ημέρες. Σήμερα όμως σταμάτησε να εργάζεται γι 'αυτό ήταν σαν λήξης δοκιμαστική έκδοση. Θα ελεγχθούν τα αρχεία μου και μετά θα διαγραφεί edited άλλο αρχείο μητρώου για αυτό μόνο στην πλήρη απογοήτευση και απελπισία. Γραφείο φυσικά δεν λειτούργησε .. Γι 'αυτό και προσπάθησε να απεγκαταστήσετε αλλά μόνο λέει "Το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν μπορεί να συνεχιστεί, επειδή ένα απαιτούμενο αρχείο είναι κατεστραμμένη ή δεν είναι διαθέσιμη. Εκτελέστε το πρόγραμμα Εγκατάστασης ξανά από την αρχική προέλευση δίσκου ή θέση λήψης" Ήμουν σε θέση να εγκαταστήσετε ξανά και πάλι και ελπίζουμε αυτό θα ορίσει ό, τι χρειάζεται για να καταργήσετε την εγκατάσταση, αλλά το παραπάνω μήνυμα ήρθε ακόμη. Γι 'αυτό και στη συνέχεια θα εγκατασταθεί σε φορητό υπολογιστή μου μητέρες, εξάγεται το μητρώο σε ένα δίσκο και εισάγονται σε υπολογιστές μητρώου, η δική μου .. αλλά δεν λειτουργεί είτε. Το ερώτημά μου, λοιπόν είναι κατά βάση, είναι εκεί, έτσι κι αλλιώς, να απεγκαταστήσετε αυτό; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις που μπορεί να με βοηθήσει! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Γεια σου Θα σας δώσω ένα τρόπο να ελπίζουμε απεγκαταστήστε Γραφείου. Ωστόσο, αυτό το είδος του προβλήματος που συνήθως εμφανίζεται κατά την προσπάθειά σας να πειρατής γραφείο που με κάνει κάπως ύποπτες. Αλλά σας περιστάσεις φαίνεται αρκετά γνήσια και γι 'αυτό θα προσπαθήσουμε. Μετάβαση στο C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ OFFICE12 \ Office Setup Controller \ Proof.en Βρείτε αυτό το τμήμα Απόσπασμα:
Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο Πίνακας Ελέγχου -- Προσθαφαίρεση προγραμμάτων Απεγκατάσταση Office 2007 Αυτό θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να unistall. Σημείωση: Ο κατάλογος αυτός δεν είναι τρόπος για την αντιμετώπιση των μέτρων καταπολέμησης της πειρατείας της Microsoft δίνει στα προϊόντα τους. Δεν θα παραταθεί η δίκη σε καμία περίπτωση, απλώς να του επιτρέψει να unistalled. Τώρα είναι δικό σας θέμα τι θα κάνεις. Μπορείτε να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε τη δίκη, αλλά και πάλι θα πω ότι ίσως έχετε χρησιμοποιήσει το ελεύθερο χρόνο σας. Η μόνη λύση είναι να αγοράσει ένα έγκυρο αντίγραφο.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Office 2007 Περιορισμοί | aresnalfc | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 7 Σεπτεμβρίου 2009 06:29 |
| Η μετάβαση από το Microsoft Office Outlook 2007 για το PC 2 Microsoft Office X Entoutage για MAC | jjuli | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 11 Ιουν 2009 15:52 |
| Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου Αποθηκευμένες στο Office 2007 με το Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Εφαρμογές | 13 | 5 Μαρ 2009 11:25 |
| Επίκλισης καταργήσετε το Office 2007 | mukz | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 26 Φεβ 2008 11:25 |
| Βοήθεια MS Office 2007! | shannva | Office Suites & Εφαρμογές | 18 | 22 Ιαν 2008 10:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |