![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, prvi post ovdje. Pronađeno je forum na google search. Samo sam htio da se na i, nadamo se, dobiti malo pomoći od vas momci ovdje. Office 2007 kada je prvi put objavljena sam preuzeti suđenja, ali deinstaliran par dana kasnije. Prije nekoliko dana sam odlučio skinuti ponovo kako sam želio koristiti pristup, pa mislio sam mogao koristiti ga samo preko 60 dana trial, zaboravljam Htio je moj već 60 dana trial, kada sam prvi put skinuti. Tako sam pronašao ovu web stranicu koja Vam omogućavaju izmjenu datoteka, brisanje i dva u registru za rad Ureda za 60 dana. Ali danas je zaustavljen rad pa to je bio samo kao istekla trial verzija. JA ček datoteke uredio sam i drugi onda brišu registry datoteka za nju samo u potpunoj frustracija i očaja. Ured naravno nije 'funkcionirati .. Pa sam pokušao deinstalirati ali Internet pravedan kaže "Postavljanje se ne može nastaviti jer je potrebno datoteka je oštećena ili nije dostupna. Pokreni setup opet od originalnog izvora disc ili preuzmite lokaciji" Sam bio u mogućnosti to re-instalirati opet i nadao bi to popraviti što god to potrebno za deinstalaciju, ali poruke gore dođe još gore. Pa sam onda je instaliran na moj mums laptop, izvezeno registra na disk i uvezen u svoje računalo registra .. ali to nije bilo posla. Dakle moje pitanje je zapravo, je tamo ionako ne mogu ga deinstalirati? Puno hvala za bilo koji odgovore koji mi mogu pomoći! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Bok Ja odlazim, da vam način izgledno deinstalirati Office. Međutim, ova vrsta se problem obično dogoditi se našto te pokušati pirat office što mi malo sumnjive. Ali, čini se vaše okolnosti originalan dovoljno pa ću probati. Prijelaz na C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ OFFICE12 \ Office Controller Setup \ Proof.en Nađi ovoj sekciji Quote:
Zatim idite na Control Panel -- Dodaj ili ukloni programe Deinstalacija Office 2007 To bi trebalo dopustiti da ga unistall. Napomena: Ovo nije način da brojač mjere protiv piratstva Microsoft stavlja na svojim proizvodima. To neće produžiti suđenje na bilo koji način, samo dopustiti da bude unistalled. Sada je na što učiniti. Možete pokušati ponovo instalirati trial ali će vjerojatno reći da imate koristi svoje slobodno vrijeme. Jedina opcija je da kupite važeći kopirati.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Office 2007 Ograničenja | aresnalfc | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 7 rujna, 2009 06:29 |
| Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. lipnja 2009 15:52 |
| Ne možete otvoriti dokument u Spremljene Open Office 2007 u Office 2003 | tolet | Office & Applications | 13 | 5. ožujak 2009 11:25 |
| Licemjerje maknuti Office 2007 | mukz | Office & Applications | 4 | 26. veljača 2008 11:25 |
| Pomoć MS Office 2007! | shannva | Office & Applications | 18 | 22 siječanj 2008 10:41 |
| Thread Tools | |
| |