![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, első post itt. Megtaláltam a fórumot a google keresés. Csak el akartam jönni, és remélhetőleg egy kis segítséget a srácok ide. Ha az Office 2007-ben kiadott első Letöltöttem a tárgyalás, de uninstalled pár nappal később. Néhány nappal ezelőtt úgy döntött, hogy töltse le újra, ahogy akarta használni Access, úgy gondoltam, nem csak használja azt a 60 napos próbaverzió, elfelejti, amiben már az én 60 napos próbaverzió, amikor első letölthetők. Szóval találtam ezt a honlapot, mely segítségével szerkesztheti a fájlt, és törölje a két jegyzék a Hivatal munkáját a 60 napot. De ma már nem működik úgy, hogy csak, mint egy lejárt próbaverzió. Megnéztem a fájl edited majd hagyni egy másik kép is csak a teljes csalódottság és a kétségbeesés. Office természetesen nem dolgozik .. Így próbáltam eltávolítani, de csak azt mondja, "A telepítés nem folytatható, mert egy szükséges fájl sérült vagy nem érhető el. Futtassa újra a Telepítőt az eredeti forrás lemezen vagy letölthető hely" Tudtam, hogy újra telepítse újra és remélhetőleg ez az, amit meg kell eltávolítani, de a fenti üzenet is jött. Szóval majd telepíteni az én mums laptop, exportált, a jegyzék-ra egy lemez és importált azt saját számítógép rendszerleíró .. de ez nem dolgozik sem. Szóval a kérdésem alapvetően az, hogy ott amúgy is tudom, hogy távolítsa el? Nagyon köszönöm az esetleges válaszait, hogy segít nekem! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Szia Most, hogy az Ön számára oly módon, hogy remélhetőleg uninstall Office. Azonban ez a fajta probléma általában merül fel, amikor megpróbálja kalóz iroda, amely nekem kicsit gyanús. De a körülmények úgy tűnik, valóban elég így megpróbálom. Navigálás C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Office12 \ Office Setup Controller \ Proof.en Ez a szakasz Idézet:
Akkor megy Control Panel -- Programok telepítése és törlése Uninstall Office 2007 Ez lehetővé teszi, hogy unistall. Megjegyzés: Ez nem egy út az, hogy a kalózkodás elleni intézkedéseket hoz a Microsoft termékeket. Ez nem terjed ki a vizsgálat semmilyen módon, csak hogy ne legyen unistalled. Most már csak rajtad áll, mit csinálsz. Tudod megpróbál-hoz felszerel a próba újra, de valószínűleg azt mondják, hogy ha már használta fel a szabad idő. Az egyetlen lehetőség az, hogy a vételi érvényes másolatot.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Office 2007 Korlátozások | aresnalfc | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | Szeptember 7, 2009 06:29 |
| Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. június 2009 15:52 |
| A dokumentum nem nyitható meg a Mentett Office 2007 és az Open Office 2003 | tolet | Office & Applications | 13 | 5. március 2009 11:25 |
| Cant eltávolítani az Office 2007 | mukz | Office & Applications | 4 | 26. február 2008 11:25 |
| Segítség MS Office 2007-et! | shannva | Office & Applications | 18 | 22. január 2008 10:41 |
| Téma eszközök | |
| |