kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Office 2007 help

Reply

Téma eszközök
Old Január 25, 2008, 16:55
Új tag Csoport

Default Office 2007 help

Szia, első post itt. Megtaláltam a fórumot a google keresés. Csak el akartam jönni, és remélhetőleg egy kis segítséget a srácok ide.

Ha az Office 2007-ben kiadott első Letöltöttem a tárgyalás, de uninstalled pár nappal később.

Néhány nappal ezelőtt úgy döntött, hogy töltse le újra, ahogy akarta használni Access, úgy gondoltam, nem csak használja azt a 60 napos próbaverzió, elfelejti, amiben már az én 60 napos próbaverzió, amikor első letölthetők. Szóval találtam ezt a honlapot, mely segítségével szerkesztheti a fájlt, és törölje a két jegyzék a Hivatal munkáját a 60 napot. De ma már nem működik úgy, hogy csak, mint egy lejárt próbaverzió.

Megnéztem a fájl edited majd hagyni egy másik kép is csak a teljes csalódottság és a kétségbeesés. Office természetesen nem dolgozik .. Így próbáltam eltávolítani, de csak azt mondja,

"A telepítés nem folytatható, mert egy szükséges fájl sérült vagy nem érhető el. Futtassa újra a Telepítőt az eredeti forrás lemezen vagy letölthető hely"

Tudtam, hogy újra telepítse újra és remélhetőleg ez az, amit meg kell eltávolítani, de a fenti üzenet is jött. Szóval majd telepíteni az én mums laptop, exportált, a jegyzék-ra egy lemez és importált azt saját számítógép rendszerleíró .. de ez nem dolgozik sem.

Szóval a kérdésem alapvetően az, hogy ott amúgy is tudom, hogy távolítsa el?

Nagyon köszönöm az esetleges válaszait, hogy segít nekem!
Old Január 26, 2008, 17:21
Moderátor Csoport

Default Office 2007 help

Szia

Most, hogy az Ön számára oly módon, hogy remélhetőleg uninstall Office. Azonban ez a fajta probléma általában merül fel, amikor megpróbálja kalóz iroda, amely nekem kicsit gyanús. De a körülmények úgy tűnik, valóban elég így megpróbálom.

Navigálás
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Office12 \ Office Setup Controller \ Proof.en

Ez a szakasz
Idézet:
</ Feature>
<Feature Id="SetupControllerFiles" Cost="1248">
<OptionRef Id="AlwaysInstalled"/>
</ Feature>
<Feature Id="SetupXmlFiles" Cost="1248">
<OptionRef Id = "NeverInstalled"/>
</ Feature>
</ Csomag>
Változás NeverInstalled hogy AlwaysInstalled

Akkor megy Control Panel -- Programok telepítése és törlése

Uninstall Office 2007

Ez lehetővé teszi, hogy unistall.

Megjegyzés: Ez nem egy út az, hogy a kalózkodás elleni intézkedéseket hoz a Microsoft termékeket. Ez nem terjed ki a vizsgálat semmilyen módon, csak hogy ne legyen unistalled.

Most már csak rajtad áll, mit csinálsz. Tudod megpróbál-hoz felszerel a próba újra, de valószínűleg azt mondják, hogy ha már használta fel a szabad idő. Az egyetlen lehetőség az, hogy a vételi érvényes másolatot.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Office 2007 Korlátozások aresnalfc E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 Szeptember 7, 2009 06:29
Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac jjuli Office & Applications 0 11. június 2009 15:52
A dokumentum nem nyitható meg a Mentett Office 2007 és az Open Office 2003 tolet Office & Applications 13 5. március 2009 11:25
Cant eltávolítani az Office 2007 mukz Office & Applications 4 26. február 2008 11:25
Segítség MS Office 2007-et! shannva Office & Applications 18 22. január 2008 10:41
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.