פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

Office 2007 עזרה

Reply

שרשרת כלים
Old 25 ינואר 2008, 16:55
קבוצת חברות חדשות

Default Office 2007 עזרה

היי, ההודעה הראשונה כאן. מציאה בפורום על חיפוש של Google. אני רק רוצה קדימה ואנו מקווים לקבל קצת עזרה מכם חבר 'ה כאן.

כאשר Office 2007 היה הראשון שפורסמו אני הורדתי את המשפט, אך הוסר כמה ימים מאוחר יותר.

לפני מספר ימים החלטתי להוריד אותו שוב כפי רצונו להשתמש גישה, אז חשבתי שאני יכול להשתמש בו רק דרך 60 יום ניסיון, שוכחת הייתי כבר 60 יום היה לי את הניסיון הראשון כשאני שהורדת. אז מצאתי את זה באתר האינטרנט המאפשרים לך לערוך קובץ, ולמחוק שניים כדי לבצע את הרישום של משרד העבודה 60 ימים. אבל היום זה הפסיק לעבוד אז זה היה בדיוק כמו של פג תוקף גירסת הניסיון.

בדקתי את הקבצים ולאחר מכן אני ערוכים אחרת נמחק קובץ הרישום על זה רק להשלים את התסכול ואת יאוש. משרד כמובן לא עובד .. אז ניסיתי להסיר אבל זה רק אומר

"להתקנה אין אפשרות להמשיך בגלל נדרש הקובץ פגום או לא זמין. הפעל שוב את תוכנית ההתקנה של הדיסק המקורי מקור או מיקום ההורדה"

הייתי מסוגל להתקין מחדש שוב קיוותה זה מה שזה היה לתקן את הנדרש כדי להסיר את ההודעה הנ"ל אבל עדיין ניגש. אז אני אז זה מותקן על המחשב הנישא שלי mums, לייצא את הרישום על גבי דיסק ו מיובאים אותו לתוך מחשבים הרישום שלי .. אבל זה לא עובד גם.

אז בעצם השאלה שלי היא, האם יש בכל זאת אני יכול להסיר אותה?

תודה רבה לכל תגובות שיכולות לעזור לי!
Old 26 ינואר 2008, 17:21
מנהל קבוצת

Default Office 2007 עזרה

הי

אני אתן לך את הדרך בתקווה להסיר את ההתקנה של Office. עם זאת, זה סוג של בעיה בדרך כלל מגיע כאשר אתה מנסה לשדוד Office אשר גורם לי מעט חשוד. אבל את הנסיבות נראה אמיתי מספיק אז אני אנסה.

נווט
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ OFFICE12 \ Office Setup Controller \ Proof.en

חפש במדור זה
ציטוט:
</ Feature>
<Feature Id="SetupControllerFiles" Cost="1248">
<OptionRef Id="AlwaysInstalled"/>
</ Feature>
<Feature Id="SetupXmlFiles" Cost="1248">
<OptionRef id = "NeverInstalled"/>
</ Feature>
</ Package>
שינוי NeverInstalled אל AlwaysInstalled

לאחר מכן עבור אל לוח הבקרה -- הוספה או הסרה של תוכניות

הסר התקנה Office 2007

זה צריך לאפשר את זה unistall.

הערה: זו לא דרך מונה צעדים נגד פירטיות ב-Microsoft מעביר את מוצריהם. היא לא להאריך את המשפט בכל דרך שהיא, רק כדי לאפשר את זה להיות unistalled.

עכשיו זה תלוי בך מה שאתה עושה. אתה יכול לנסות להתקין שוב את המשפט, אך סביר להניח שזה אומר לך את זה, ניצלו את הזמן החופשי. האפשרות היחידה היא לרכוש חוקי העתק.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.