![]() |
|
| |||
| |||
| היי, ההודעה הראשונה כאן. מציאה בפורום על חיפוש של Google. אני רק רוצה קדימה ואנו מקווים לקבל קצת עזרה מכם חבר 'ה כאן. כאשר Office 2007 היה הראשון שפורסמו אני הורדתי את המשפט, אך הוסר כמה ימים מאוחר יותר. לפני מספר ימים החלטתי להוריד אותו שוב כפי רצונו להשתמש גישה, אז חשבתי שאני יכול להשתמש בו רק דרך 60 יום ניסיון, שוכחת הייתי כבר 60 יום היה לי את הניסיון הראשון כשאני שהורדת. אז מצאתי את זה באתר האינטרנט המאפשרים לך לערוך קובץ, ולמחוק שניים כדי לבצע את הרישום של משרד העבודה 60 ימים. אבל היום זה הפסיק לעבוד אז זה היה בדיוק כמו של פג תוקף גירסת הניסיון. בדקתי את הקבצים ולאחר מכן אני ערוכים אחרת נמחק קובץ הרישום על זה רק להשלים את התסכול ואת יאוש. משרד כמובן לא עובד .. אז ניסיתי להסיר אבל זה רק אומר "להתקנה אין אפשרות להמשיך בגלל נדרש הקובץ פגום או לא זמין. הפעל שוב את תוכנית ההתקנה של הדיסק המקורי מקור או מיקום ההורדה" הייתי מסוגל להתקין מחדש שוב קיוותה זה מה שזה היה לתקן את הנדרש כדי להסיר את ההודעה הנ"ל אבל עדיין ניגש. אז אני אז זה מותקן על המחשב הנישא שלי mums, לייצא את הרישום על גבי דיסק ו מיובאים אותו לתוך מחשבים הרישום שלי .. אבל זה לא עובד גם. אז בעצם השאלה שלי היא, האם יש בכל זאת אני יכול להסיר אותה? תודה רבה לכל תגובות שיכולות לעזור לי! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| הי אני אתן לך את הדרך בתקווה להסיר את ההתקנה של Office. עם זאת, זה סוג של בעיה בדרך כלל מגיע כאשר אתה מנסה לשדוד Office אשר גורם לי מעט חשוד. אבל את הנסיבות נראה אמיתי מספיק אז אני אנסה. נווט C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ OFFICE12 \ Office Setup Controller \ Proof.en חפש במדור זה ציטוט:
לאחר מכן עבור אל לוח הבקרה -- הוספה או הסרה של תוכניות הסר התקנה Office 2007 זה צריך לאפשר את זה unistall. הערה: זו לא דרך מונה צעדים נגד פירטיות ב-Microsoft מעביר את מוצריהם. היא לא להאריך את המשפט בכל דרך שהיא, רק כדי לאפשר את זה להיות unistalled. עכשיו זה תלוי בך מה שאתה עושה. אתה יכול לנסות להתקין שוב את המשפט, אך סביר להניח שזה אומר לך את זה, ניצלו את הזמן החופשי. האפשרות היחידה היא לרכוש חוקי העתק.