mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

"Office 2007" Žinynas

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 25, 2008, 16:55
Naujas Narys

Default "Office 2007" Žinynas

Labas, pirma post čia. Rasta forumas "Google" paiešką. Aš tik norėjau ateiti ir tikiuosi gauti šiek tiek pagalbos iš jus vaikinai čia.

Kai Office 2007 "pirmą kartą išleista I downloaded teismą, tačiau pašalinta pora dienų vėliau.

Prieš kelias dienas aš nusprendžiau jį atsisiųsti iš naujo, nes aš nori naudotis prieiga, todėl maniau, gali tiesiog naudoti ji per 60 dienų bandomasis laikotarpis, nepamirštant ir aš jau savo 60 dienų bandomasis laikotarpis, kai aš pirmą kartą parsisiųsti. Taigi radau šį tinklalapį, kuris leidžia redaguoti failą, o registro išbraukti du, kad tarnyba dirba 60 dienų. Bet šiandien jis nebeveikia taip, tai buvo tik kaip baigėsi bandomąją versiją.

Sprawdziliśmy failus, redaguoti ir tada ištrinti kitą registro bylą jis tiesiog visiškai nusivylimo ir nevilties. Tarnybos žinoma neveikia .. Taigi, aš bandžiau pašalinti bet ji tiesiog sako

"Negalima tęsti, nes tas failas yra sugadinta arba nėra. Paleiskite iš naujo nuo originalų diską arba parsisiųsti vieta"

Galėjau iš naujo įdiegti iš naujo, ir tikėjosi, tai būtų nustatyti bet ji reikia pašalinti, tačiau dar virš žinutė atėjo. Ir aš ten įdiegtas į mano mama nešiojamas, eksportuoti registro ant disko ir importuoti ją į savo kompiuterius registro .. bet ji neveiks.

Taigi, mano klausimas iš esmės yra, tai ten vistiek galiu ištrinti?

Ačiū už atsakymus, kurie gali padėti man daug!
Old Sausis 26, 2008, 17:21
Moderatorius Grupė

Default "Office 2007" Žinynas

Labas

Einu tau kelią tikimasi pašalinti Office. Tačiau ši problema Rūšiuoti paprastai pasirodo, kai bandote Pirate įstaiga, kuri daro man šiek tiek įtartinas. Bet jūsų aplinkybes, atrodo tikrai pakankamai, kad aš pabandyti.

Vykti į
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Office12 \ Office Setup Controller \ Proof.en

Ieškoti skyriuje
Citata:
</ Feature>
<Feature Id="SetupControllerFiles" Cost="1248">
<OptionRef Id="AlwaysInstalled"/>
</ Feature>
<Feature Id="SetupXmlFiles" Cost="1248">
<OptionRef id = "NeverInstalled"/>
</ Feature>
</ Package>
Pakeisti NeverInstalled į AlwaysInstalled

Tada eikite Valdymo skydas -- Pridėti arba šalinti programas

Šalinti Office 2007

Tai turėtų leisti unistall.

Pastaba: tai nėra būdas kovoti su Microsoft kovos su piratavimu priemonių, kelia ant savo produktų. Jis nesuteikia jokio teismo, tik kad ji būtų unistalled.

Dabar tai tau, ką jūs darote. Galite pabandyti įdiegti bandymų vėl, bet tai tikriausiai pasakys, kad jūs turite panaudoti savo laisvą laiką. Vienintelis variantas yra pirkti L. kopiją.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
"Office 2007 Apribojimai aresnalfc Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 Rugsėjis 7, 2009 06:29
Perėjimas nuo 2007, Microsoft Office Outlook PC 2 Microsoft Office X Entoutage Mac jjuli Office Suites & Applications 0 Birželis 11, 2009 15:52
Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 tolet Office Suites & Applications 13 5 kovas 2009 11:25
Cant pašalinti "Office 2007" mukz Office Suites & Applications 4 26 vasaris 2008 11:25
Pagalba MS Office 2007! shannva Office Suites & Applications 18 22 sausis 2008 10:41
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.