![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, pirma post čia. Rasta forumas "Google" paiešką. Aš tik norėjau ateiti ir tikiuosi gauti šiek tiek pagalbos iš jus vaikinai čia. Kai Office 2007 "pirmą kartą išleista I downloaded teismą, tačiau pašalinta pora dienų vėliau. Prieš kelias dienas aš nusprendžiau jį atsisiųsti iš naujo, nes aš nori naudotis prieiga, todėl maniau, gali tiesiog naudoti ji per 60 dienų bandomasis laikotarpis, nepamirštant ir aš jau savo 60 dienų bandomasis laikotarpis, kai aš pirmą kartą parsisiųsti. Taigi radau šį tinklalapį, kuris leidžia redaguoti failą, o registro išbraukti du, kad tarnyba dirba 60 dienų. Bet šiandien jis nebeveikia taip, tai buvo tik kaip baigėsi bandomąją versiją. Sprawdziliśmy failus, redaguoti ir tada ištrinti kitą registro bylą jis tiesiog visiškai nusivylimo ir nevilties. Tarnybos žinoma neveikia .. Taigi, aš bandžiau pašalinti bet ji tiesiog sako "Negalima tęsti, nes tas failas yra sugadinta arba nėra. Paleiskite iš naujo nuo originalų diską arba parsisiųsti vieta" Galėjau iš naujo įdiegti iš naujo, ir tikėjosi, tai būtų nustatyti bet ji reikia pašalinti, tačiau dar virš žinutė atėjo. Ir aš ten įdiegtas į mano mama nešiojamas, eksportuoti registro ant disko ir importuoti ją į savo kompiuterius registro .. bet ji neveiks. Taigi, mano klausimas iš esmės yra, tai ten vistiek galiu ištrinti? Ačiū už atsakymus, kurie gali padėti man daug! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Labas Einu tau kelią tikimasi pašalinti Office. Tačiau ši problema Rūšiuoti paprastai pasirodo, kai bandote Pirate įstaiga, kuri daro man šiek tiek įtartinas. Bet jūsų aplinkybes, atrodo tikrai pakankamai, kad aš pabandyti. Vykti į C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Office12 \ Office Setup Controller \ Proof.en Ieškoti skyriuje Citata:
Tada eikite Valdymo skydas -- Pridėti arba šalinti programas Šalinti Office 2007 Tai turėtų leisti unistall. Pastaba: tai nėra būdas kovoti su Microsoft kovos su piratavimu priemonių, kelia ant savo produktų. Jis nesuteikia jokio teismo, tik kad ji būtų unistalled. Dabar tai tau, ką jūs darote. Galite pabandyti įdiegti bandymų vėl, bet tai tikriausiai pasakys, kad jūs turite panaudoti savo laisvą laiką. Vienintelis variantas yra pirkti L. kopiją.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Office 2007 Apribojimai | aresnalfc | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Rugsėjis 7, 2009 06:29 |
| Perėjimas nuo 2007, Microsoft Office Outlook PC 2 Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 11, 2009 15:52 |
| Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Applications | 13 | 5 kovas 2009 11:25 |
| Cant pašalinti "Office 2007" | mukz | Office Suites & Applications | 4 | 26 vasaris 2008 11:25 |
| Pagalba MS Office 2007! | shannva | Office Suites & Applications | 18 | 22 sausis 2008 10:41 |
| Temos įrankiai | |
| |