![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, pirmo ierakstu šeit. Atrasts forumu par Google meklēšanu. Es tikai gribēju nākt uz un cerams iegūt mazliet palīdzēt no jums guys here. Kad Office 2007 pirmo reizi izdota es lejupielādēt pētījumā, bet atinstalēt pāris dienas vēlāk. Pirms dažām dienām es nolēmu to lejupielādēt no jauna, kā es vēlētos, lai izmantotu piekļuves, tāpēc domāju, es varētu to izmantot ar 60 dienu izmēģinājuma versiju, aizmirstot es jau mans 60 dienu izmēģinājuma versiju, kad es pirmo lejupielādēt. Tik es atradu šo tīmekļa vietni, kas ļauj rediģēt failu un izdzēst divas reģistra, lai Lietvedība par 60 dienām. Bet šodien tas pārstāja strādāt, tā tas bija tikai kā beidzies izmēģinājuma versiju. I pārbauda failus es edited un tad svītrots citu reģistru failu tā vienkārši pilnīgi vilšanās un izmisuma. Office protams nestrādāja .. Tāpēc es mēģināju atinstalēt bet tas tikai saka "Setup nevar turpināt, jo nepieciešams fails ir vai nu bojāts vai nav pieejama. Run setup atkal no oriģinālā avota disks vai lejupielādēt telpās" Man bija iespēja atkārtoti instalēt atkal un izteica cerību, tas nosaka kāda tam vajadzētu atinstalēt, bet ziņa iepriekš vēl nāca uz augšu. Tāpēc es tad uzstādītas uz manu mums klēpjdators, ko eksportē reģistra uz disku un importē to savu datoru re .. bet tas nav darbs vai nu. Tāpēc mans jautājums būtībā ir, vai ir vienalga es varu atinstalēt? Thanks a lot, lai nekādas atbildes, kas var man palīdzēt! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Čau Es dodos uz jums kā uz cerams atinstalēt Office. Tomēr šī problēma šķirot parasti pārādās kad jūs mēģināt pirātu iestādē, kas padara mani nedaudz aizdomīga. Bet jūsu apstākļi liekas patiesi pietiekami, lai es centīšos. Virzīties uz C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Office12 \ Office Setup Controller \ Proof.en Atrast šo sadaļu Quote:
Tad iet uz Control Panel -- Pievienot vai noņemt programmas Uninstall Office 2007 Kas tai ļautu unistall. Piezīme: Tas nav veids, lai cīnītos pret pirātismu Microsoft atsaucas uz saviem ražojumiem. Tā nepaplašinās pētījumā jebkādā veidā, tikai lai to varētu unistalled. Tagad tas ir atkarīgs no jums, ko jūs darāt. Jūs varat mēģināt uzstādīt izmēģinājuma atkal, bet tas būs iespējams teikt, ka esat izmantojis savu brīvo laiku. Vienīgā iespēja ir iegādāties derīgs kopiju.
![]() |
|
| Bookmarks |