rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Pomocy pakietu Office 2007

Reply

Narzędzia wątku
Old 25 stycznia 2008, 16:55
Nowe państwa grupy

Default Pomocy pakietu Office 2007

Cześć, pierwszy post tutaj. Znalezione na forum w wyszukiwarce Google. Chciałem tylko spokój i nadzieję dostać trochę pomóc z was tutaj.

Gdy Office 2007 został po raz pierwszy wydana I pobrane próby, ale odinstalowana kilka dni później.

Kilka dni temu postanowiłem go pobrać ponownie Pragnąłem Dostęp do wykorzystania, tak że będę mógł go używać tylko przez 60 dni badaniu, zapominając I'd już mój 60 dni po pierwszej rozprawie pobrane. Tak więc znalazłem tej stronie, które umożliwiają edycję pliku i usunąć dwa w rejestrze do pracy biurowej na 60 dni. Ale dziś to popsuło tak było po prostu jak minął wersji próbnej.

Sprawdziłem pliki edited a następnie usunięte inny plik rejestru to tylko w pełnej frustracji i desperacji. Urząd oczywiście nie działa .. Więc próbowałem odinstalować ale tylko mówi

"Instalator nie może kontynuować, ponieważ wymagany plik jest uszkodzony lub niedostępny. Uruchomić instalację ponownie z oryginalnego dysku źródłowego lub pobierz lokalizacji"

I udało się ponownie zainstalować ponownie i nadzieję to naprawić cokolwiek to potrzebne, aby odinstalować, ale wiadomość pojawiła się jeszcze wyżej. Więc następnie zainstalował go na moim laptopie mums, wywiezionych rejestru na dysku i przywożone go na własne komputery rejestru .. ale nie pracują albo.

Więc moje pytanie jest w zasadzie, to i tak nie mogę go odinstalować?

Bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi, które mogą mi pomóc!
Old 26 stycznia 2008, 17:21
Moderator grupy

Default Pomocy pakietu Office 2007

Cześć

I am going to daje nadzieję, że sposób odinstalować pakiet Office. Jednakże tego rodzaju problem zwykle pojawia się podczas próby piratem biuro, które sprawia, że mnie lekko podejrzane. Ale okoliczności wydają prawdziwej tyle będę próbować.

Przejdź do
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Office12 \ Office Setup Controller \ Proof.en

Znajdź tę sekcję
Cytat:
</ Feature>
<Feature Id="SetupControllerFiles" Cost="1248">
<OptionRef Id="AlwaysInstalled"/>
</ Feature>
<Feature Id="SetupXmlFiles" Cost="1248">
<OptionRef id = "NeverInstalled"/>
</ Feature>
</ Package>
Zmiana NeverInstalled by AlwaysInstalled

Następnie przejdź do Panel sterowania -- Dodaj lub usuń programy

Odinstaluj Office 2007

To powinno umożliwić mu unistall.

Uwaga: To nie jest sposób na zwalczenie zwalczania piractwa środków Microsoft stawia na swoich produktach. Nie będzie procesu rozszerzenia w jakikolwiek sposób, tylko aby była unistalled.

Teraz to ci co masz zrobić. Możesz spróbować ponownie zainstalować próbny ale prawdopodobnie powiedzieć, że musisz wykorzystać swój wolny czas. Jedyną opcją jest zakup ważnych kopii.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Reply

Register

Zakładki