![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, primul post de aici. Am găsit pe un forum de căutare Google. Am vrut să vin şi, sperăm, la a lua un pic de ajutor de la voi aici. Când Office 2007 a fost primul lansat am descărcat de studiu, dar dezinstalată câteva zile mai târziu. Cu câteva zile în urmă am decis să-l descărcaţi din nou, aşa cum am dorit să folosiţi de acces, astfel încât am crezut că ar putea chiar să-l utilizaţi prin 60 zile de probă, a uita Aş mea a avut deja 60 zile de probă, atunci când am descărcat. Asa ca am gasit acest site, care vă permite să editaţi un fişier, şi a şterge doi în registry pentru a face Biroul de lucru pentru 60 de zile. Dar astăzi s-a oprit de lucru asa ca a fost la fel ca şi o versiune de încercare a expirat. Am verificat dosarele am editat şi apoi a şters-un alt registru de fişier doar în complet frustrare şi disperare. Office, desigur, nu au de lucru .. Aşa că am încercat să-l dezinstalaţi, ci doar spune "Instalare nu poate continua, pentru că un fişier este necesar, fie corupt sau nu sunt disponibile. Run setup din nou, de la sursa originală de disc sau descărca de locaţie" Am reuşit să re-a instala şi a sperat din nou, acest lucru ar stabili ce este necesar pentru a dezinstala, dar mesajul de mai sus a venit încă. Deci, apoi am instalat pe laptop-ul meu mums, exportate de registry pe un disc şi importate-o în propriul meu computere registrii .. dar aceasta nu fie locul de muncă. Deci, întrebarea mea este, practic, este acolo, oricum nu pot dezinstala aceasta? Multumesc mult pentru orice răspunsuri care pot ajuta-ma! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Salut Am să vă dau un mod de a sperăm dezinstalaţi Office. Cu toate acestea, acest tip de problemă apare în mod normal, atunci când încercaţi să pirat de birou, care ma face sa ma uşor de mânuit. Dar situatia pare destul de original, aşa că am să încerc. Navigaţi la C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ OFFICE12 \ instalare Office Controller \ Proof.en Găseşte această secţiune Citat:
Apoi, mergeţi la Panoul de control -- Adăugare sau eliminare programe Dezinstalare Office 2007 Asta ar trebui să îi permită să unistall. Notă: Aceasta nu este o modalitate de a contracara măsurile de combatere a pirateriei Microsoft pune pe produsele lor. Acesta nu va extinde proces în nici un fel, pur şi simplu lăsaţi-l să se unistalled. Acum este de până la tine ceea ce faci. Puteţi încerca să instalaţi din nou proces, dar este, probabil, va spune că le-aţi folosit până timpul liber. Singura opţiune este de a achiziţiona un valabil copie.