![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, prvý príspevok tu. Nájdeno fóra na google vyhľadávanie. Len som chcel prísť a dúfajme, že si trochu pomôcť z vás tu. Office 2007, kedy bola uvoľnená prvá som prevzali skúšobné, ale odinstalování pár dní neskôr. Pred pár dňami som sa rozhodol stiahnuť znova, ako som si prial, aby používanie prístup, takže som mohol využiť prostredníctvom 60 dňovú skúšobnú verziu, pamätať aj by som už mal môj 60 dňovú skúšobnú verziu, keď som prvýkrát stiahnuté. Takže som našiel tento web, ktorý vám umožní upraviť súbor a zmazať dva v registri úradu práce, aby za 60 dní. Ale dnes to prestalo pracovať tak to bolo len ako skúšobná verzia vypršala. Overil som si súbory som upravil a potom vypúšťa iného súboru databázy Registry pre to prostě v úplnej frustrácie a zúfalstva. Úrad samozrejme nefungoval .. Tak som sa pokúsil odinštalovať, ale to len hovorí, "Inštalačný program nemôže pokračovať, pretože požadovaný súbor je buď poškodený alebo nie je k dispozícii. Spustite inštaláciu znovu z pôvodnej zdrojový disk alebo stiahnuť mieste" Bol som schopný re-inštalovať znovu a dúfali, by to opravit bez ohľadu na to potreba odinštalovať, ale predovšetkým stále správa prišla. Tak som sa potom, je na mojom notebooku mums, vyvážané Registry na disketu a dovezených do svojho vlastného počítača Registry .. ale nefunguje to buď. Takže moja otázka je v podstate, je tam aj tak môžem odinštalovať? Díky moc za každú odpoveď, ktorá mi môže pomôcť! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Nazdar Já vám tak snad to odinštalovať Office. Avšak, tento typ problému zvyčajne prichádza až pri pokuse o pirátsku úradu, ktorý je mi trochu podozrivé. Ale vaše skutočné okolnosti zdá dosť, tak som sa to skúsiť. Prejdite na C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Office12 \ Office Setup Controller \ Proof.en Lokalizujte túto sekciu Citácia:
Potom prejdite na Ovládací panel -- Pridať alebo odstrániť programy Odinštalovať Office 2007 To by mu umožnilo unistall. Poznámka: Toto nie je spôsob, ako bojovať proti pirátstvu opatrenia proti Microsoft uvádza na svojich výrobkoch. Bude sa nevzťahuje na súdne konanie v žiadnom prípade, len tomu, aby mohla byť unistalled. Teraz je len na vás, čo robíte. Môžete skúsiť nainštalovať skúšobnú znova, ale to bude asi povedať, že ste využili svoj voľný čas. Jedinou možnosťou je zakúpiť platné kopírovať.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Office 2007 Obmedzenie | aresnalfc | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 7.září 2009 06:29 |
| Prechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pre MAC | jjuli | Office & Aplikácie | 0 | 11. júna 2009 15:52 |
| Can't Open Document Uložené v Office 2007 otvoriť v Office 2003 | tolet | Office & Aplikácie | 13 | 5. marca 2009 11:25 |
| Cant odstrániť kancelárske 2007 | mukz | Office & Aplikácie | 4 | 26. februára 2008 11:25 |
| Pomoc MS Office 2007! | shannva | Office & Aplikácie | 18 | 22. januára 2008 10:41 |
| Thread Tools | |
| |