мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Оффице 2007 помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25. Мар 2008, 16:55
Нови члан групе

Default Оффице 2007 помоћ

Здраво, први пост овде. Пронађено је форум на гоогле сеарцх. Само сам хтео да се на и, надамо се, добити мало помоћи од вас момци овде.

Оффице 2007 када је први пут објављена сам преузети суђења, али деинсталирана пар дана касније.

Пре неколико дана сам одлучио скинути поново како сам желео да користите приступ, па мислио сам могао користити га само преко 60 дана триал, заборављам Хтео је мој већ 60 дана триал, када сам први пут скинути. Тако сам пронашао ову уеб страницу која вам омогућавају уређивање датотека, брисање и два у регистру за рад Канцеларије за 60 дана. Али данас је заустављен рад па то је био само као истекла триал верзија.

ЈА провјерити датотеке уредио сам и други онда бришу регистры податке за њу само у потпуној фрустрација и очаја. Канцеларија наравно није 'посао .. Па сам покушао деинсталирам ипак то праведан каже

"Постављање се не може наставити јер је потребно датотека је оштећена или није доступна. Покрени сетуп опет од оригиналног извора дисц или преузмите локацији"

Сам био у могућности то ре-инсталирате опет и надао би то поправити шта год то потребно за деинсталацију, али поруке горе дође још горе. Па сам онда је инсталиран на мој мумс лаптоп, извезено регистра на диск и увезен у своје рачунар регистра .. али то није било посла.

Дакле моје питање је заправо, је тамо ионако не могу да га деинсталирам?

Пуно хвала за било који одговоре који ми могу помоћи!
Old 26. Мар 2008, 17:21
Модератор / ица групе

Default Оффице 2007 помоћ

Бок

Ја одлазим, да вам начин надајмо деинсталирам Оффице. Међутим, ова врста се проблем обично догодити се нашто те пробати пирати оффице што ми мало сумњиве. Ипак, чини се ваше околности оригиналан довољно па ћу пробати.

Прелаз на
Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Мицрософт Схаред \ ОФФИЦЕ12 \ Оффице Цонтроллер Сетуп \ Прооф.ен

Пронађи овој секцији
Куоте:
</ Феатуре>
<Феатуре Ид="СетупЦонтроллерФилес" Цост="1248">
<ОптионРеф Ид="АлуаысИнсталлед"/>
</ Феатуре>
<Феатуре Ид="СетупКсмлФилес" Цост="1248">
<ОптионРеф Ид = "НеверИнсталлед"/>
</ Феатуре>
</ Пакет>
Промена НеверИнсталлед за АлуаысИнсталлед

Затим идите на Цонтрол Панел -- Додај или уклони програме

Деинсталирај Оффице 2007

То би требало допустити да га унисталл.

Напомена: Ово није начин да бројач мере против пиратерије Мицрософт ставља на својим производима. То неће продужити суђење на било који начин, само допустити да буде унисталлед.

Сада је на шта учинити. Можете покушати да поново инсталирате триал али ће вероватно рећи да имате користи своје слободно време. Једина опција је да купите важећи копирате.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц