![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, први пост овде. Пронађено је форум на гоогле сеарцх. Само сам хтео да се на и, надамо се, добити мало помоћи од вас момци овде. Оффице 2007 када је први пут објављена сам преузети суђења, али деинсталирана пар дана касније. Пре неколико дана сам одлучио скинути поново како сам желео да користите приступ, па мислио сам могао користити га само преко 60 дана триал, заборављам Хтео је мој већ 60 дана триал, када сам први пут скинути. Тако сам пронашао ову уеб страницу која вам омогућавају уређивање датотека, брисање и два у регистру за рад Канцеларије за 60 дана. Али данас је заустављен рад па то је био само као истекла триал верзија. ЈА провјерити датотеке уредио сам и други онда бришу регистры податке за њу само у потпуној фрустрација и очаја. Канцеларија наравно није 'посао .. Па сам покушао деинсталирам ипак то праведан каже "Постављање се не може наставити јер је потребно датотека је оштећена или није доступна. Покрени сетуп опет од оригиналног извора дисц или преузмите локацији" Сам био у могућности то ре-инсталирате опет и надао би то поправити шта год то потребно за деинсталацију, али поруке горе дође још горе. Па сам онда је инсталиран на мој мумс лаптоп, извезено регистра на диск и увезен у своје рачунар регистра .. али то није било посла. Дакле моје питање је заправо, је тамо ионако не могу да га деинсталирам? Пуно хвала за било који одговоре који ми могу помоћи! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Бок Ја одлазим, да вам начин надајмо деинсталирам Оффице. Међутим, ова врста се проблем обично догодити се нашто те пробати пирати оффице што ми мало сумњиве. Ипак, чини се ваше околности оригиналан довољно па ћу пробати. Прелаз на Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Мицрософт Схаред \ ОФФИЦЕ12 \ Оффице Цонтроллер Сетуп \ Прооф.ен Пронађи овој секцији Куоте:
Затим идите на Цонтрол Панел -- Додај или уклони програме Деинсталирај Оффице 2007 То би требало допустити да га унисталл. Напомена: Ово није начин да бројач мере против пиратерије Мицрософт ставља на својим производима. То неће продужити суђење на било који начин, само допустити да буде унисталлед. Сада је на шта учинити. Можете покушати да поново инсталирате триал али ће вероватно рећи да имате користи своје слободно време. Једина опција је да купите важећи копирате.