![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ilk yazı burada. Bir google arama hakkında forum Bulunamadı. Ben sadece ve umarım gelip size yardım biraz burada çocuklar almak istedim. Ne zaman Ofisi 2007 ilk ben deneme indirilen, yayımlanan ancak daha sonra birkaç gün kaldırıldı. Bir kaç gün önce ben Erişim kullanmak istediğini tekrar indirmek için, yani sadece 60 günlük deneme ile kullanmak sandım karar, zaten ben ilk indirilen benim 60 günlük deneme vardı ediyorum unutmadan. Ben de bu size bir dosya düzenlemek izin, web sitesi ve kayıt defterinde 60 gün için Office çalışması için iki silmek bulundu. Ama bugün bu çalışmayı durdurdu böylece Süresi dolmuş bir deneme sürümü gibi oldu. Ben ve düzenlenmiş o zaman tam hayal kırıklığı ve umutsuzluk sadece dosyasını başka bir kayıt silinmiş dosyaları kontrol. Ofis tabii .. işe yaramadı Ben kaldırmak için ama sadece diyor Çünkü gerekli bir dosya veya orijinal kaynak disk veya yükleme konumundan. Çalıştır'ı ayarı tekrar "mevcut değil bozuk" Kurulum devam edemiyor Ben tekrar-tekrar yükleyin ve bu ne kaldırmanız için gerekli düzeltmeyi umduğunu, ancak daha yukarıdaki mesaj hala geldi. Ben o zaman benim mums laptopunda, bu yüklü bir disk üzerine kayıt ihraç ve kendi bilgisayarlarına kayıt .. içine ithal fakat her ikisi de işe yaramadı. Bu nedenle söz temelde olduğundan, yine de bunu kaldırabilirsiniz nedir? Sayesinde herhangi bir bana yardımcı olabilir yanıtlar için çok! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Merhaba Seni umarım Ofis kaldırmak için bir yol vermek için gidiyorum. Ancak sorun, bu tür normal olarak bana biraz şüpheli yapar ofis korsan çalıştığınızda çıkageldi. Ama şartlar yeterli ben çalışacağız samimi görünüyor. Gezinmek için C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Office12 \ Office Setup Controller \ Proof.en Bu bölümü bulun Alıntı:
Daha sonra gitmek Denetim Masası -- Program Ekle / Kaldır Kaldır Office 2007 İşte bu unistall olanak sağlayacaktır. Not: Bu Microsoft ürünleri üzerine koyar anti korsan karşı önlemler için bir yol değildir. Bu, sadece bu unistalled olmasını sağlayacaktır herhangi bir şekilde deneme uzatmak değildir. Şimdi size ne yapmanız olun. Yeniden deneme yüklemeye çalıştığınızda, ama büyük olasılıkla da, serbest zaman kullandık ki. Tek seçenek, bir satın alma için geçerli kopyalayın.
![]() |
|
| Bookmarks |