![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, першого поста тут. Знайдено на форумі Пошук в Google. Я просто хотів прийти і ми сподіваємося на отримати невелику допомогу від вас, хлопці тут. Якщо програма Office 2007 була випущена перша я завантажив суд, але видалити пару днів по тому. Кілька днів тому я вирішив завантажити його знову, як я хотіла, щоб використовувати доступу, так думав, що зможу використовувати його тільки через 60 днів суд, забувши, я вже був мій 60 денна пробна версія, коли я вперше завантажений. Так що я знайшов цей сайт, які дозволяють редагувати файл і видаліть два в реєстр, щоб зробити роботу Управління на 60 днів. Але сьогодні це перестало працювати так було просто, як минув пробну версію. Я перевірила файли я редагував, а потім знищений інший файл реєстру для нього тільки в повних розчарування і відчаю. Управління, звичайно, не робота .. Так що я намагався видалити, але він просто говорить, "Програма встановлення не може продовжуватися, оскільки потрібний файл пошкоджені або відсутні. Знову запустіть програму установки з оригінального диска або завантажити вихідний місцезнаходження" Мені вдалося заново встановити знову, і сподівається це виправити все, що необхідно видалити, але повідомлення прийшло ще вище вгору. Так я тоді встановлений на моєму ноутбуці мам, експортованих до реєстру на диск і він імпортується в моєму власному реєстрі комп'ютера .. але вона не працює. Таким моє запитання в принципі, є в будь-якому випадку я можу видалити його? Велике спасибі за будь-які відповіді, які можуть допомогти мені! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Привіт Я збираюся дати вам можливість сподіватися, видаліть Office. Тим не менш, така проблема зазвичай відбувається, коли ви намагаєтеся піратських пост, який змушує мене трохи підозріле. Але ваші обставини здається щирим настільки я постараюся. Перейдіть до C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ OFFICE12 \ Office установці контролера \ Proof.en Знайдіть цю секцію Цитата:
Потім перейдіть на Панель управління -- Установка й видалення програм Видаліть Office 2007 Це повинно дозволити їй unistall. Примітка: Це не шлях до боротьби проти піратства заходи Microsoft ставить на свою продукцію. Він не буде продовжити судовий розгляд у будь-якому випадку, просто щоб його можна було unistalled. Тепер це до вас, що ви робите. Ви можете спробувати встановити знову, але на суді він, мабуть, сказати, що ви використовували свій вільний час. Єдиним варіантом є покупка Дійсний копія.