![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз законно изплатени за лицензирано копие на Office 2003 през Emory. Те преминали към Службата 2007 наскоро, и през последните няколко месеца не мога да обновя моя офис. Това е за стария си компютър, което аз съм в момента (вж. бирата в моя компютър темата за подробности LOL). Имам копие на 2007 г. начало на студентите, че аз закупени за моя "нов" компютър, който разполага с 2 лицензи ляво. Как да превключвам без да губят всичките си документи? Имам над сто статии съм написал, че аз не искам да губя но само по дяволите, не мога да актуализира тази 2003 година. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да направи своя пост до нея собствените съответните темата, благодаря.
| |||
| |||
| Но не отговори той, и аз мисля, че беше съответните доколкото като юридическо копие е загрижен, защото лицензи може да бъде субективна. |
|
| |||
| |||
| Аз не отговори, защото аз не знам, аз бях просто информира, че се премести своя пост. Злини пост беше за вземане, че сте истински Run софтуер, Вашият въпрос е за офис не актуализиране и ако можете да инсталирате офис, без загуба на документи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Документи не трябва да бъде проблем, ако деинсталирате Офис 03, всички документи, сте съхранили ще остане, тогава, когато инсталирате офис 07, той трябва да бъде в състояние да чете Офис 03 файлове.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC | jjuli | Офис Suites & Приложения | 0 | 11 Юни 2009 15:52 |
| Може да отворите документа, записани в службата от 2007 до Отвори в Office 2003 | tolet | Офис Suites & Приложения | 13 | 5-и парламентарен Mar 2009 11:25 |
| Арго актуализация на Microsoft Office 2007 | marve | Офис Suites & Приложения | 3 | 15 Юни 2008 06:58 |
| Офис 2007 помогне | elstewy | Офис Suites & Приложения | 1 | 26 Jan 2008 17:21 |
| Помощ за MS Office 2007! | shannva | Офис Suites & Приложения | 18 | 22 Jan 2008 10:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |