![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I legálně zaplatil za licencované kopie sady Office 2003 pomocí Emory. Ty přešly k Office 2007 v nedávné době, a před pár měsíci to nemohu aktualizovat mé kanceláři. To je pro můj starý počítač, který mám v současné době (viz pivo v mém počítači vlákno podrobnosti lol). Mám kopii 2007 domů student že i zakoupených u mého "nového 'počítač, který má 2 licencí doleva. Jak přepnout aniž bychom ztratili všechny moje dokumenty? Mám více než sto článků jsem napsal, že nechci ztratit ale jen sakra, nemůžu aktualizovat 2003. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se přestěhovali svůj příspěvek k ní vlastní příslušné vlákno, díky.
| |||
| |||
| Ale neodpověděl, a myslím, že to bylo relevantní, pokud jde o legální kopie byl znepokojen, protože licence může být subjektivní. |
|
| |||
| |||
| Jsem neodpověděl, protože nevím, byl jsem jednoduše informovat vás jsem přestěhoval svůj příspěvek. Zel příspěvek byl o zajištění skutečného spuštění software, vaše otázka je o úřadu neaktualizují a pokud můžete nainstalovat kanceláře bez ztráty dokladů. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dokumenty by neměl být problém, pokud si odinstalovat Office 03, veškeré doklady vám zůstane uložen, pak při instalaci sady Office 07, to by měl být schopen přečíst Office 03 souborů.