![]() |
|
| |||
| |||
| Ι καταβάλλονται νόμιμα με άδεια για ένα αντίγραφο του Office 2003 μέσω Emory. Θα συνδεθούν με το Office 2007 πρόσφατα, και κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, δεν μπορώ να ενημερώσετε το γραφείο μου. Πρόκειται για το παλιό μου υπολογιστή που είμαι σήμερα (βλ. την μπύρα σε υπολογιστή μου lol νήμα για λεπτομέρειες). Έχω ένα αντίγραφο του 2007 στο σπίτι των σπουδαστών που αγόρασα τη δική μου "νέο" υπολογιστή που έχει 2 άδειες αριστερά. Πώς μπορώ να περάσουμε και χωρίς να χάσει όλα τα έγγραφά μου; Έχω πάνω από εκατό είδη έγραψα ότι δεν θέλω να χάσει αλλά μόνο δεκάρα, δεν μπορώ να ενημερώσετε αυτό το 2003. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχει μεταφέρει τις αποστολές σας σε αυτό της ίδιας της σχετικής νήμα, ευχαριστώ.
| |||
| |||
| Αλλά δεν απαντήσει, και πιστεύω ότι ήταν σχετικό όσον αφορά το νομικό αντίγραφο ανησυχεί διότι άδειες μπορεί να είναι υποκειμενικές. |
|
| |||
| |||
| Δεν απάντηση γιατί δεν ξέρω, ήμουν απλώς ενημερώνοντας σας είχα μετακινηθεί σας. Κακά θέση στόχο έχει να διασφαλίσει εκτελείτε γνήσιο λογισμικό, η ερώτησή σας είναι περίπου γραφείο ενημέρωσης και εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το γραφείο, χωρίς να χάσει έγγραφα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τα έγγραφα που δεν θα πρέπει να είναι ένα ζήτημα, αν καταργήσετε την εγκατάσταση του Office 03, όλα τα έγγραφα που έχετε αποθηκεύσει, θα παραμείνουν, τότε κατά την εγκατάσταση του Office 07, θα πρέπει να είναι σε θέση να διαβάσει το Office 03 αρχεία.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η μετάβαση από το Microsoft Office Outlook 2007 για το PC 2 Microsoft Office X Entoutage για MAC | jjuli | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 11 Ιουν 2009 15:52 |
| Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου Αποθηκευμένες στο Office 2007 με το Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Εφαρμογές | 13 | 5 Μαρ 2009 11:25 |
| Επίκλισης ενημερωμένη έκδοση του Microsoft Office 2007 | marve | Office Suites & Εφαρμογές | 3 | 15 Ιουν 2008 06:58 |
| Βοηθήσει το Office 2007 | elstewy | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 26 Ιαν 2008 17:21 |
| Βοήθεια MS Office 2007! | shannva | Office Suites & Εφαρμογές | 18 | 22 Ιαν 2008 10:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |