![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja legalno platili za licenciranu kopiju sustava Office 2003 putem Emory. Oni su se prebacili na Office 2007 u zadnje vrijeme, te u posljednjih mjesec ne mogu ažurirati moj ured. Ovo je za moj stari kompjuter koji sam trenutno na (vidi pivo u mom računalu thread za detalje lol). Imam kopiju 2007 home i student koji ste kupili za moj "novi" računalo koje ima 2 licence lijevo. Kako se mogu prebaciti putem, bez da izgubite sve moje dokumente? Imam preko stotinu članaka sam napisao da ne želim izgubiti ali dovraga, ne mogu ažurirati ovu 2003. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Su premještene svoj post na njega vlastite relevantne thread, hvala.
| |||
| |||
| Ali nije to odgovoriti, a mislim da je to relevantno što se tiče pravnog primjerak je zabrinuta zbog licence mogu biti subjektivne. |
|
| |||
| |||
| Nisam odgovor, jer ja ne znam, ja se jednostavno vas obaviještava preselio sam svoj post. Zala je post o pobrinete što pokrenete originalan softver, Vaše pitanje je o uredu ažirirajući i ako ne možete instalirati sustav Office bez gubljenja dokumenata. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dokumenti ne bi trebao biti problem, ako ga deinstalirati Office 03, sve dokumente će vam ostati spremljena, onda kada instalirate Office 07, to bi trebao biti u mogućnosti za čitanje Office 03 files.